ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – 210 28 50 015

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποχέτευσης σε όλους τους πελάτες της για πάνω από 30 χρόνια. Με την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τα εργαλεία μας, η ομάδα μας εξασφαλίζει την πλήρη λειτουργία του αποχετευτικού σας συστήματος. Η Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια είναι μια εταιρεία αποφράξεων που προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών αποχέτευσης με τρομερή εμπειρία και γνώσεις. Από τότε που ιδρύθηκε έχουμε δημιουργήσει μια εξαιρετική φήμη με την παροχή αξιόπιστων, αποτελεσματικών και οικονομικά αποδοτικών υπηρεσιών στους πελάτες μας. Πραγματοποιούμε αποφράξεις αποχετεύσεων σε κάθε οίκημα χωρίς να σταματήσουμε αν το πρόβλημα  σας δεν λυθεί. Έχουμε μάθει να ολοκληρώνουμε κάθε εργασία με επιτυχία χωρίς εσείς να έχετε την παραμικρή ενόχληση. Ακόμη και για τις πιο δύσκολες περιπτώσεις η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ στέκεται δίπλα σας και δεν εγκαταλείπει ποτέ καμιά δουλειά. Καλέστε μας στο 210 28 500 15.

Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ όλο το 24ωρο

Με μια μεγάλη φήμη για την αξιοπιστία μας, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, προσφέρει προγραμματισμένες αλλά και έκτακτες εργασίες. Για αυτό και είναι στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο, κάθε ημέρα της εβδομάδας, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Εάν έχετε πρόβλημα αποχέτευσης και πιστεύετε ότι ίσως είναι καιρός να καθαρίσετε τους αγωγούς και τους σωλήνες σας, μπορούμε να βοηθήσουμε. Παρέχουμε επιθεωρήσεις με κάμερα διάγνωσης, για να φτάσουμε στη ρίζα του προβλήματός σας και μπορούμε να καθαρίσουμε οτιδήποτε φράζει τους σωλήνες σας με τις υπηρεσίες καθαρισμού με νερό υψηλής πίεσης. Διαθέτουμε την εμπειρία, τον εξοπλισμό και το εξειδικευμένο προσωπικό, για να φροντίσουμε τις ανάγκες συντήρησης των συστημάτων αποχέτευσης, οποιουδήποτε μεγέθους.

Τεχνικος της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
Τεχνικος της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Γιατί να επιλέξετε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Με την επένδυση στις τελευταίες τεχνολογίες και την εκπαίδευση του προσωπικού μας με τα υψηλότερα πρότυπα, μπορούμε να παραδώσουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας. Κάθε συνεργείο της Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια είναι εφοδιασμένο με εξοπλισμό ασύγκριτης τεχνολογίας.  Είμαστε ειδικοί και γνωρίζουμε τα πάντα που έχουν σχέση με την αποχέτευσή σας. Αυτό φαίνεται από τους ευχαριστημένους πελάτες μας, που μας συστήνουν στους φίλους τους, στην οικογένειά τους και σε γείτονες. Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία, διασφαλίσουμε ότι οι λόγοι που έχουν φράξει τις αποχετεύσεις σας θα εξαφανιστούν το συντομότερο δυνατόν.

Υπηρεσίες που παρέχει η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ είμαστε απόλυτα σίγουροι για την ποιότητα της δουλειάς μας και εγγυόμαστε για όλες τις υπηρεσίες των δικτύων αποχέτευσης που προσφέρουμε. Χρησιμοποιούμε μόνο την πιο σύγχρονη τεχνολογία που υπάρχει στον τομέα των αποχετευτικών συστημάτων.

Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται στον οικιακό, επαγγελματικό και δημόσιο τομέα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με εταιρείες ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, υπεύθυνους μεγάλων εταιρειών, διαχειριστές πολυκατοικίας, ιδιοκτήτες ή ενοικιαστές ακινήτων κλπ. Παρέχουμε επαγγελματικούς καθαρισμούς, επιθεωρήσεις με ειδική κάμερα διάγνωσης, τακτικές, προληπτικές συντηρήσεις, αποφράξεις κάθε τύπου, αντλήσεις υδάτων και όλα αυτά με φιλική και επαγγελματική αντιμετώπιση και με άμεσο και προσανατολισμένο τρόπο στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Προσφέρουμε πολλαπλές λύσεις που εξαλείφουν την ανάγκη για ανασκαφές για τις περισσότερες εργασίες, έχοντας στη διάθεσή μας ειδικές, ψηφιακές κάμερες διάγνωσης των αποχετευτικών γραμμών. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα, όταν υπάρχουν υποψίες διαρθρωτικών προβλημάτων στις αποχετεύσεις και τις σωληνώσεις, να εντοπίζονται με ακρίβεια και να διαγιγνώσκονται. Όσο πιο ακριβής είναι η διάγνωση, τόσο πιο αποτελεσματική είναι η λύση. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας.

Αποφράξεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές στη Νέα Φιλαδέλφεια

Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια  σημαίνει οι καλύτερες τιμές της αγοράς. Είτε αν γνωρίζετε για το φράξιμο ή υποψιάζεστε ότι μπορεί κάτι να έχει συμβεί στην αποχέτευσή σας, το εξειδικευμένο και έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας εξασφαλίζει οι αποχετεύσεις σας να είναι καθαρές και λειτουργικές. Με ανταγωνιστικές τιμές, ειδικές προσφορές και πακέτα, οι υπηρεσίες μας στοχεύουν μόνο στην δική σας ικανοποίηση. Ο χρόνος που χρειάζεται για να καθαριστεί η αποχέτευσή σας θα εξαρτηθεί από την θέση των φρεατίων και τα σημεία πρόσβασης που έχουμε. Αυτό βέβαια θα αξιολογηθεί κατά την άφιξή του συνεργείου στο ακίνητό σας. Συνήθως, όσα περισσότερα σημεία πρόσβασης έχουμε, τόσο πιο γρήγορα οι αποχετεύσεις σας καθαρίζονται.

Αποφράξεις τουαλετών στη Νέα Φιλαδέλφεια

Βούλωσε η τουαλέτα σας ή βουλώνει συνεχώς; Μην βασίζεστε στις εύκολες λύσεις που μπορεί να καταλήξουν να βλάψουν το σύστημά σας. Μην προσπαθήσετε να κάνετε κάτι μόνοι σας και μην ρίξετε χημικά σκευάσματα. Όλα θα γίνουν πολύ χειρότερα και θα καταστραφούν οι σωληνώσεις σας.
Αν λοιπόν η τουαλέτα σας έχει φράξει, μάλλον ήρθε η στιγμή να καλέσετε μια επαγγελματική εταιρεία και δεν είναι άλλη από την Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια. Έχουμε όλα τα εργαλεία για να εντοπίσουμε ότι εμποδίζει τους σωλήνες σας να λειτουργήσουν σωστά και να το αφαιρέσουν. Η ολοκληρωτική αφαίρεση των μπλοκαρισμάτων είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αποτραπούν τα περαιτέρω προβλήματα.

Εκτός από τις γενικές εργασίες αποχέτευσης, μπορούμε επίσης να παρέχουμε ολοκληρωμένες έρευνες με κάμερα χωρίς να χρειαστεί να σκάψετε. Η Αποφράξεις Νέας Φιλαδέλφειας έχει δεσμευτεί προς τους πελάτες της, με την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, τις ανταγωνιστικές τιμές και με μια φιλική και έμπειρη ομάδα. Διαθέσιμοι 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, αργίες και Κυριακές σε περίπτωση που βρεθείτε σε μια έκτακτη κατάσταση.

Αποφραξη λεκανης - Αποφραξεις Νεα Φιλαδελφεια
Αποφραξη λεκανης – Αποφραξεις Νεα Φιλαδελφεια

Αποφράξεις και λοιπές εργασίες στη Νέα Φιλαδέλφεια

 • Αποφράξεις Φρεατίων Νέα Φιλαδέλφεια
 • Απόφραξη Νεροχύτη 
 • Απόφραξη Υδροροής 
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών 
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου 
 • Καθαρισμός Φρεατίων 
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις 
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία 

Ο σεβασμός και η εκτίμηση που τρέφουμε για τους πελάτες μας, μας έχει κάνει την νούμερο ένα επιλογή σας.

Αποφράξεις και προληπτικός καθαρισμός αποχέτευσης

Όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων ανακαλύπτουν τα πλεονεκτήματα της δημιουργίας ενός προγράμματος συντήρησης και καθαρισμού της αποχέτευσης. Με τον τακτικό καθαρισμό αποχέτευσης, οι κίνδυνοι της επείγουσας επιδιόρθωσης μειώνεται σημαντικά, καθώς τα προβλήματα ανιχνεύονται προτού να υπάρξει έστω και μια πιθανότητα να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα. Αυτό το οικονομικά αποδοτικό πρόγραμμα συντήρησης μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ταιριάζει με το πρόγραμμά σας και να είστε ήρεμοι ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Η Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια έχει ως στόχο να βεβαιωθείτε ότι όλες οι αποχετεύσεις και σωλήνες σας είναι εντελώς καθαρές και λειτουργεί σωστά με την ολοκληρωμένη υπηρεσία καθαρισμού αποστράγγισης. Διαθέσιμες οι υπηρεσίες μας στα Πατήσια και τις γύρω περιοχές για επείγουσες και μη καταστάσεις.

Ο καθαρισμός αποχέτευσης έχει πολλά πλεονεκτήματα:

 • Προληπτική τακτική συντήρηση
 • Προγραμματίζεται για να βολεύει το δικό σας πρόγραμμα
 • Για να μην έχετε πρόβλημα
 • Για να διασφαλιστεί ότι οι αποχετεύσεις και οι αγωγοί σας που λειτουργούν σωστά και αποτελεσματικά
 • Αποφεύγετε δαπάνες έκτακτης ανάγκης και ζημιές
Βουλωμένο φρεάτιο - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
Βουλωμένο φρεάτιο

Μηνιαίες συντηρήσεις αποχετεύσεων

Υπάρχει μια ποικιλία από οφέλη όταν οι αποχετεύσεις σας καθαρίζονται τακτικά. Ξεκινώντας μια τακτική προληπτική συντήρηση αποχέτευσης θα διασφαλιστεί ότι οι σωλήνες σας λειτουργούν αποτελεσματικά και γρήγορα. Έχοντας τις αποχετεύσεις σας να καθαρίζονται τακτικά από μια εταιρεία παροχής αποφρακτικών υπηρεσιών όπως η εταιρεία μας, θα εξασφαλιστεί ότι οι σωλήνες σας δεν θα φράξουν και δεν θα προκαλέσουν εκτεταμένες και δαπανηρές βλάβες.
Με τον προληπτικό καθαρισμό θα δείτε επίσης να βελτιώνεται η διάρκεια ζωής των σωληνώσεών σας. Να είστε σίγουροι ότι δεν θα μπορέσετε να ζήσετε και να λειτουργήσετε μέσα στο χώρο σας αν οποιοδήποτε κομμάτι της αποχέτευσης σας δεν λειτουργεί. Αφήστε σε εμάς την απρόσκοπτη λειτουργία της αποχέτευσης σας.

Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα

Η υπερσύγχρονη αυτή κάμερα, η οποία παράγει υψηλής ποιότητας έγχρωμες εικόνες, επιτρέπει στον τεχνικό μας μια «κοντινή» ματιά στο εσωτερικό των σωλήνων των αποχετεύσεων. Αυτές οι έρευνες εντοπίζουν την αιτία και τη φύση των εμπλοκών κατά τον έλεγχο των εσωτερικών συνθηκών και της ακεραιότητας των σωληνώσεων. Η κάμερα προωθείται μέσω των σωληνώσεων είτε με ημι-άκαμπτο ράβδο σε μεγάλες αποστάσεις. Μπορούν να ελεγχθούν σωληνώσεις με διάφορες εσωτερικές διαμέτρους και τα αποτελέσματα χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό της πιο πρακτικής και οικονομικά αποδοτικής μεθόδου αποκατάστασης.

Τα ευρήματα της κάμερας εμφανίζονται σε μια οθόνη μαζί με την ακριβή θέση της μέσα στο σωλήνα. Αυτές οι εικόνες, μαζί με το πλήρες κείμενο, εγγράφονται σε ψηφιακή μορφή για μεταγενέστερες ανάγκες. Ο έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα συνοδεύονται από μια ολοκληρωμένη έκθεση που παράγεται από ένα ειδικό, λογισμικό πρόγραμμα και προσδιορίζει και συνιστά την πιο οικονομικά αποδοτική μέθοδο αντιμετώπισής. Η γρήγορη και ακριβής αναγνώριση προβλημάτων ενισχύει την ικανότητά μας για γρήγορες και αποδοτικές λύσεις.

Έλεγχος με κάμερα διάγνωσης
Έλεγχος με κάμερα διάγνωσης

Καλέστε την Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια ανά πάσα στιγμή, δεν έχει σημασία πότε το πρόβλημα της αποχέτευσης σας θα παρουσιαστεί. Εμείς θα είμαστε εκεί με μια σίγουρη και εγγυημένη λύση, για άμεση εξυπηρέτηση. Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η ειδική ομάδα της Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο πραγματικά αποτελεί τον γιατρό των αποχετεύσεων σας. Δεν υπάρχει πρόβλημα στην αποχέτευση που να μην μπορέσουμε να το λύσουμε. Η διάγνωση με κάμερα περιλαμβάνει την εισχώρηση μιας κάμερας μέσα στους σωλήνες σας, επιτρέποντας στους καλά εκπαιδευμένους τεχνικούς μας να έχουν μια σαφή άποψη του εσωτερικού της αποχέτευσης σας. Η εγγραφή μπορεί στη συνέχεια να σας δοθεί σε εξωτερική μνήμη και θα ξέρετε την θέση και το είδος των ζητημάτων.

Οφέλη της διάγνωσης με κάμερα

 • Γρήγορη και ακριβής εργασία
 • Κατάλληλη και για αγοραστές που θέλουν να αγοράσουν ένα σπίτι και θέλουν να ελέγξουν το σύστημα αποχέτευσης
 • Βοηθά στη διάγνωση και τη διόρθωση τυχόν επαναλαμβανόμενων προβλημάτων
 • Μπορεί να βοηθήσει να προσδιοριστούν οι αιτίες που ευθύνονται για τα προβλήματα
 • Δεν υπάρχει ανάγκη για οποιοδήποτε σκάψιμο
 • Αναλυτικές εκθέσεις έρευνας

Πότε χρειάζεστε την βοήθεια ειδικών στα θέματα αποχέτευσης

Όταν διάφορα πράγματα αρχίζουν και εμποδίζουν την ομαλή ροή του νερού. Παρακάτω υπάρχουν κάποιες ενδείξεις προβλημάτων στην αποχέτευση:

 • Το νερό δεν φεύγει από το σιφωνάκι του νεροχύτη όταν η βρύση είναι ανοιχτή.
 • Τα νερά μένουν στάσιμα
 • Η λεκάνη της τουαλέτα σας ξεχειλίζει
 • Υπάρχει έντονη άσχημη μυρωδιά

Εάν παρατηρήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα συμπτώματα, επικοινωνήστε με την εταιρεία Αποφράξεις Γαλάτσι για άμεση εξυπηρέτηση. Εμείς θα πραγματοποιήσουμε την καλύτερη λύση για το πρόβλημα σας. Εξυπηρετούμε και τις γύρω περιοχές:

Άντληση υδάτων

Αν και η χώρα στην οποία ζούμε τους περισσότερους μήνες καλύπτεται από ηλιοφάνεια, κάποιες φορές ο καιρός αλλάζει και μια ξαφνική νεροποντή κάνει την εμφάνισή της. Σε μια τέτοια περίπτωση η Άντληση Υδάτων είναι το πρώτο που θα χρειαστούν τα περισσότερα οικήματα. Βέβαια η Άντληση Υδάτων Νέα Φιλαδέλφεια χρειάζεται και όταν σπάνε σωλήνες. Είμαστε πάντα κοντά σας για να δώσουμε λύσεις και να εξαφανίσουμε καθαρά και ακάθαρτα ύδατα. Διενεργούμε Άντληση υδάτων από φρεάτια ασανσέρ, υπόγειους χώρους, πάρκινγκ και κατοικίες.

Άντληση υδάτων
Άντληση υδάτων

Διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας βυτιοφόρα φορτηγά και υπερσύγχρονες αντλίες. Οποιαδήποτε ώρα μας χρειαστείτε για την Άντληση Υδάτων και όχι μόνο, σας εξυπηρετούμε και σας φροντίζουμε 24 ώρες το 24ωρο. Σε όλη την Αττική, εδώ και πολλές δεκαετίες, πραγματοποιούμε άντληση υδάτων σε υπόγεια, καταστήματα, οικίες, δημόσιες υπηρεσίες. Συνεχής εξυπηρέτηση και επαγγελματισμός!

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις Νέα Φιλαδέλφεια

Για επαγγελματικές Απολυμάνσεις, Μυοκτονίες και Απεντομώσεις σε όλη την Αττική και έχοντας στη διάθεσή μας, επαγγελματικά μόνο σκευάσματα και σύγχρονες τεχνικές μεθόδους απολύμανσης, μυοκτονίας και απεντόμωσης, απευθυνθείτε μόνο στην εταιρεία μας.

Μπήκαν ποντίκια μέσα στο σπίτι ή την επιχείρησή σας; Η εταιρεία μας με μεγάλη εμπειρία και αποτελεσματικότητα αναλαμβάνει την Μυοκτονία άμεσα. Με τα δολώματα προηγμένης γενιάς και τους πλαστικούς και μεταλλικούς σταθμούς, θα εξολοθρεύσουμε κάθε ποντίκι που έχει εισβάλλει στον προσωπικό σας χώρο.

Δεν σταματάμε βέβαια εκεί!

Οι Απεντομώσεις για εμάς είναι η καθημερινότητά μας! Τα έντομα εισέρχονται στο σπίτι σας και δημιουργούν πολλά προβλήματα. Η εξολόθρευση των κοριών, η αντιμετώπιση των κατσαρίδων και η καταπολέμηση των ψύλλων είναι πλέον παιχνιδάκι για την εταιρεία μας. Ειδικευόμαστε επίσης στις Απεντομώσεις για ψαράκια, μύγες, μυρμήγκια, σκώρους, κουνούπια, σφήγκες, σκορπιούς και οποιοδήποτε άλλο είδος παρασίτου.

Αναλαμβάνουμε επίσης και Απολυμάνσεις – Μικροβιοκτονίες, για να επιτύχουμε την μείωση παθογόνων μικροοργανισμών σε διαμερίσματα, σχολεία και γενικότερα χώρους που υπάρχει μεγάλος αριθμός ανθρώπων.
Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται σε όλες τις Απολυμάνσεις έχουν άδεια και είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Δεν επηρεάζουν τον ανθρώπινο οργανισμό, τα κατοικίδια και το περιβάλλον. Το πεπειραμένο προσωπικό μας σέβεται εσάς και τον χώρο σας και στο τέλος σας δίνεται και το πιστοποιητικό απεντόμωσης – μυοκτονίας. Καλέστε μας για κάθε Απεντόμωση, Μυοκτονία και Απολύμανση.