ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ

Η ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ είναι η διαδικασία απομάκρυνσης νερού (καθαρού και μη) από πλημμυρισμένους χώρους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς. Τι εννοούμε μ’ αυτό; Τα πρώτα θύματα των πλημμυρών είναι σίγουρα τα υπόγεια, ημιυπόγεια, ισόγεια, τα πάρκινγκ και τα φρεάτια ασανσέρ. Όταν μιλάμε για καθαρό νερό αναφερόμαστε στο νερό της βροχής ενώ τα ακάθαρτα είναι τα νερά της αποχέτευσης. Οι κλήσεις που δέχεται η πυροσβεστική υπηρεσία σε αυτές τις καταστάσεις είναι πολλές. Και είναι και μια ανάγκη που ασφαλώς δεν μπορεί να περιμένει. Η εταιρεία μας μπορεί να σας εξυπηρετήσει άμεσα σε ένα τέτοιο πρόβλημα.

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ  σε κάθε χώρο που υπάρχει πρόβλημα

Η εταιρεία μας, ασχολείται πολλά χρόνια με την ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ. Αναλαμβάνει να αντλήσει όλα τα  ύδατα και από κάθε χώρο όσο δυσπρόσιτος κι αν είναι αυτός. Τα μηχανήματά μας είναι όλα υπερσύγχρονα και πιστοποιημένα. Αποτελούνται από βυτιοφόρα φορτηγά εξοπλισμένα με ειδικές αντλίες απορρόφησης καθαρών και ακάθαρτων υδάτων. Επίσης, τα συνεργεία μας απαρτίζονται από έμπειρους και εξειδικευμένους για κάθε περίπτωση τεχνικούς. Εδώ λοιπόν πρέπει να επέμβουμε εμείς και να λύσουμε το πρόβλημα άμεσα. 

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ
ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ

Όταν προκύπτουν έντονα καιρικά φαινόμενα όπως μια ισχυρή βροχόπτωση, πολλές φορές ερχόμαστε αντιμέτωποι με δυσάρεστες καταστάσεις. Ποιες είναι αυτές; Αναφερόμαστε ασφαλώς σε βουλωμένα φρεάτια, υπόγεια, κοινόχρηστους χώρους, ασανσέρ, πυλωτές, υδρορροές και πάρκινγκ. Με τις έντονες βροχοπτώσεις, είναι δεδομένη η υπερχείλιση των αγωγών,  και των ποταμών. Το πρόβλημα είναι πιο μεγάλο σε περιοχές με ποτάμια και ρέματα μπαζωμένα. 

Όμως, δεν είναι μόνο τα άσχημα καιρικά φαινόμενα που ευθύνονται. Σε κήπους, μπαλκόνια και αυλές οι πλημμύρες προκύπτουν από φύλλα, ρίζες και πέτρες που έχουν εισχωρήσει και σφηνώσει στις υδρορροές. Μια πλημμύρα μπορεί να συμβεί και από ένα μη συντηρημένο ή παλιό και σε κακή κατάσταση αποχετευτικό δίκτυο. Όταν δεν δίνουμε την πρέπουσα προσοχή στην αποχέτευση, όταν δεν φροντίζουμε την τακτική της συντήρηση και το συχνό καθαρισμό της, τότε μπορεί να έχουμε πρόβλημα στο μέλλον.

Αν έχετε προβληματική αποχέτευση η άντληση υδάτων  είναι πολύ πιθανή

Πως διαμορφώνονται οι συνθήκες που θα σας κάνουν να χρειαστείτε άντληση υδάτων: Σπασμένοι, ραγισμένοι ή κατεστραμμένοι σωλήνες, φραγμένες τουαλέτες, μπανιέρες, νεροχύτες και μπλοκαρισμένες υδρορροές είναι πολύ πιθανό να επιφέρουν ποικίλα προβλήματα. Η συσσωρευμένη από πλημμύρες υγρασία σε τοίχους και πατώματα και οι διαρροές νερού, δημιουργούν εκτεταμένες ζημιές σε κτίρια και όχι μόνο. Θεωρείστε δεδομένη και τη ζημιά στην τσέπη σας. Φουσκωμένοι λογαριασμοί της ΕΥΔΑΠ αλλά και κόστος επισκευής και αντικατάστασης σωλήνων είναι απόρροια αυτών των προβλημάτων. 

Επίσης στις οδικές αρτηρίες, προκαλείται κυκλοφοριακή συμφόρηση, τροχαία ατυχήματα, τεταμένα νεύρα στους οδηγούς που επιφέρουν μεταξύ τους τσακωμούς και μεγάλη δυσκολία στις μετακινήσεις. Το τελευταίο αφορά ειδικότερα ηλικιωμένους, παιδιά και ανθρώπους με ειδικές ανάγκες. Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να πάνε ακόμα και στην εργασία τους. 

Να μην παραλείψουμε να αναφέρουμε και για τα πλημμυρισμένα καταστήματα. Και αυτά έχουν σοβαρό θέμα καθώς δυσχεραίνει η λειτουργία τους και αφού υπολειτουργούν, χάνουν κέρδη και έσοδα. Ακόμα, τα συσσωρευμένα ύδατα πολλές φορές δημιουργούν εστίες μόλυνσης και μετάδοσης ασθενειών. Αυτό συμβαίνει διότι έχουν την τάση να προσελκύουν βλαβερούς μικροοργανισμούς, κουνούπια και βακτήρια. Κάτι που φαντάζει πολύ απλό μπορεί να αποτελεί ένα μεγάλο κίνδυνο για την υγεία σας.

Καλέστε μας όλο το 24ωρο, όποτε προκύψει πρόβλημα πλημμυρισμένων χώρων

Καλέστε μας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας αντιμετωπίσετε κάτι παρόμοιο και θα είμαστε κοντά σας μέσα σε 20 λεπτά. Λειτουργούμε ολόκληρο το 24ωρο – 7 ημέρες την εβδομάδα, Σαββατοκύριακα και αργίες. Το πρώτο διαθέσιμο συνεργείο μας θα έρθει να σας απαλλάξει από το πρόβλημα. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο, θα πραγματοποιήσει άντληση υδάτων και θα αφήσει τους χώρους σας εντελώς στεγνούς και πεντακάθαρους ξανά.

Σας συμβουλεύουμε να μας εμπιστευθείτε και για μια πρώτη εκτίμηση της κατάστασης του αποχετευτικού σας συστήματος. Η πρόληψη μπορεί να αποτρέψει την εμφάνιση πλημμυρών και να έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Δεν είναι τυχαίο που έχουμε ένα πολύ καλό feedback από πελάτες που έχουμε εξυπηρετήσει και μας εμπιστεύονται ξανά και ξανά. Μην ταλαιπωρείστε λοιπόν και μην βασανίζεστε άδικα. Αποθηκεύστε το τηλέφωνό της επιχείρησης Αποφράξεις Γαλάτσι και καλέστε μας αμέσως μόλις προκύψει το πρόβλημα. Άντληση υδάτων με ένα τηλεφώνημα στο 210 28 50 015.