ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ  – 210 28 50 015

Η εταιρεία μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών υπηρεσιών, μια βασική από αυτές είναι ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να προστατεύσετε, να συντηρήσετε και να καθαρίσετε τις αποχετεύσεις σας όταν είναι απαραίτητο. Αντιλαμβανόμαστε ότι η καταστροφή μπορεί να χτυπήσει οποιαδήποτε στιγμή. Γι ‘αυτό προσφέρουμε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης όλο το 24ωρο. Όχι μόνο θα είμαστε διαθέσιμοι όταν μας χρειαστείτε, αλλά όλη η δουλειά μας είναι εγγυημένη για τη μέγιστη ικανοποίηση σας. Καλέστε μας στο 210 28 50 015 να σας ενημερώσουμε για τις προφορές μας.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΟΣ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Ένα πρόβλημα στο δίκτυο αποχέτευσης μπορεί να μην απαιτεί επισκευή της γραμμής. Θα μπορούσε απλώς ο σωλήνας σας να έχει βουλώσει με ακαθαρσίες, γράσα, τρίχες ή άλλα απορρίμματα. Ιδιαίτερα αν το γράσο ρίχνεται τακτικά στην αποχέτευση, είναι εύκολο να αρχίσουν να δημιουργούνται μπλοκαρίσματα. Καθώς η ροή των λυμάτων αρχίζει να παρεμποδίζεται, άλλα υλικά δεν μπορούν να απορριφθούν σωστά, καθιστώντας το πρόβλημα χειρότερο. Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ θα επαναφέρει τους αγωγούς στην κανονική τους κατάσταση, ελαχιστοποιώντας έτσι τον κίνδυνο μιας απροσδόκητης παρεμπόδισης στο μέλλον. 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
Καθαρισμός αποχέτευσης

Καθαρισμός αποχέτευσης για ιδιώτες και επιχειρήσεις

Έχετε πρόβλημα με τις αποχετεύσεις σας; Για γρήγορες, αξιόπιστες και προσιτές υπηρεσίες όπως ο καθαρισμός αποχέτευσης  στην περιοχή σας, καλέστε μας σήμερα. Οι ιδιοκτήτες κατοικιών και οι επιχειρήσεις βασίζονται στις υπηρεσίες μας, για όλες τις ανάγκες της αποχέτευσης τους. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε ως πελάτη και να είμαστε η προτιμώμενη εταιρία καθαρισμού της αποχέτευσης σας στο μέλλον. Μια βουλωμένη αποχέτευση μπορεί να οδηγήσει σε κάθε είδους δυσάρεστα προβλήματα.

Οι νεροχύτες και οι μπανιέρες χρειάζονται πολύ χρόνο για να αδειάσουν. Μπορεί να όμως υπάρξει και πάλι υπερχείλιση, με αποκορύφωμα τα ακατέργαστα λύματα να εισέλθουν στην ιδιοκτησία σας. Εάν παρατηρήσετε τα συμπτώματα ενός βουλωμένου σωλήνα αποχέτευσης, μην καθυστερείτε να μας τηλεφωνήσετε. Το πρόβλημα είναι απίθανο να λυθεί από μόνο του και μπορεί να επιδεινωθεί ακόμη και αν δεν διορθωθεί γρήγορα. Είμαστε ένας άρτια καταξιωμένος πάροχος μιας σειράς επαγγελματικών υπηρεσιών. Μπορούμε να αποστείλουμε έναν από τους ειδικευμένους τεχνικούς μας γρήγορα, για να λύσουμε το πρόβλημα σας άμεσα. 

Καθαρισμός αποχέτευσης με την μέθοδο της υδροβολής

Ο καθαρισμός αποχέτευσης με την μέθοδο της υδροβολής, επιτρέπει στο νερό υπό πίεση να απομακρύνει τα συντρίμμια από τους βουλωμένους σωλήνες. Δεν διατηρεί μόνο τα αποχετευτικά συστήματα πιο καθαρά. Αλλά είναι επίσης μια λιγότερο δαπανηρή μέθοδος σε σύγκριση με άλλες κοινές εφαρμογές. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της εταιρείας μας μπορούν να καθαρίσουν το δίκτυο της αποχέτευσης και να λύσουν οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα που σχετίζεται με αυτήν.

Σας συνιστούμε να καθαρίζετε το σύστημα αποχέτευσης σας ανά τακτά, χρονικά διαστήματα, ανάλογα με το επίπεδο χρήσης σας. Είμαστε εδώ με τον ασφαλή και αποτελεσματικό καθαρισμό των αποχετεύσεων και τις εξελιγμένες μεθόδους αποκατάστασης των αποχετευτικών αγωγών. Ψάχνετε για προληπτική συντήρηση; Αντιμετωπίζετε βουλωμένο αποχετευτικό δίκτυο;

Ο επαγγελματικός καθαρισμός της αποχέτευσης θα κάνει το νερό να ρέει ελεύθερα και πάλι, γρήγορα και αποτελεσματικά. Για να αποτρέψετε την εμφάνιση σημαντικών απορριμμάτων αποχέτευσης, συνιστούμε έναν ετήσιο καθαρισμό της αποχέτευσης. Αυτό θα διασφαλίσει ότι το αποχετευτικό σύστημα θα λειτουργεί σωστά, για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Συνήθως προτείνουμε να προγραμματίζετε ένα ραντεβού ετησίως. Ο καθαρισμός αποχέτευσης είναι η ειδικότητα μας, για αυτό διατηρούμε σε απόθεμα τα πιο κατάλληλα εργαλεία και μηχανήματα. Όταν μια γραμμή αποχέτευσης βουλώνει ή δεν αποχετεύεται, ο σύγχρονος εξοπλισμός καθαρισμού αποχετεύσεων που διαθέτουμε, μπορεί να λύσει το πρόβλημα γρήγορα. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας πρόσβαση σε πλήρως πιστοποιημένους και έμπειρους επαγγελματίες αποχετευτικών εγκαταστάσεων, οι οποίοι είναι σε θέση να φτάσουν γρήγορα στο χώρο σας. 

Είμαστε αφοσιωμένοι σε εξαιρετικά αποτελέσματα, σε εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή. Οπότε εάν οι αποχετεύσεις σας χρειάζονται προσοχή ή για οποιεσδήποτε άλλες υπηρεσίες, καλέστε μας τώρα. Εργαστήκαμε πολύ σκληρά σε όλη την διάρκεια αυτής της 40ετίας. Σας εγγυόμαστε την παροχή της υψηλότερης ποιότητας εργασιών, στην καλύτερη τιμή. Αγαπάμε και είμαστε παθιασμένοι με την δουλειά μας και αυτό φαίνεται στα δικά σας χαμόγελα και στην εμπιστοσύνη που εσείς μας δείχνετε. 

Διαθέτουμε την απαιτούμενη εμπειρία και τεχνολογική υπεροχή

Η Αποφράξεις Γαλάτσι συνδυάζει πολλά χρόνια πείρας με καταρτισμένους τεχνικούς και συνεργεία εξοπλισμένα με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας. Το προσωπικό μας εκπαιδεύεται αποκλειστικά από την εταιρεία μας και τα οχήματά μας είναι πάντα εξοπλισμένα με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας. Μπορούμε επίσης να σας προτείνουμε και προγράμματα τακτικού καθαρισμού αποχέτευσης, έτσι ώστε να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα. Εμπιστευτείτε μας και θα ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία σας.

Εκτός από την ευρεία γκάμα των υπηρεσιών μας, μπορείτε να βασιστείτε στην ακεραιότητα της ομάδας μας. Οι τεχνικοί της εταιρείας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ φροντίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες μας με την μέγιστη δυνατή ευγένεια. Φροντίζουμε να ολοκληρώσουμε το έργο μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και στο συντομότερο χρονικό διάστημα. Έτσι θα μπορείτε να επιστρέψετε στην καθημερινότητα σας γρήγορα. Έχοντας ως γνώμονα τους πελάτες μας, διασφαλίζουμε πάντα την επιτυχή διεκπεραίωση της κάθε εργασίας που μας έχετε εμπιστευτεί να αναλάβουμε. Εργαζόμαστε με ζήλο και μεράκι και ο πιο βασικός μας στόχος είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.