ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ που παρέχει η εταιρεία μας σας εξασφαλίζει ότι όλες μας οι κινήσεις για το ξεβούλωμα της αποχέτευσης θα είναι προς τη σωστή μεριά. Η επιχείρηση μας έχει τις καλύτερες και πιο σύγχρονες κάμερες που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά, στον τομέα των αποφράξεων. Δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να μην επισημάνουμε την ακριβή θέση του σημείου της βλάβης. Εισχωρούν μέσα σε κάθε σωλήνα και σε κάθε δίκτυο. Ανεξαρτήτως της δόμησης και της παλαιότητάς του. Περνάνε μέσα από φρεάτια, σιφόνια, υδρορροές, τοίχους και πατώματα. Χωρίς να χρειαστεί να σκάψουμε και να δημιουργήσουμε πανικό. Καλέστε μας όποτε υπάρξει πρόβλημα.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ: Οι αποχετεύσεις είναι συστήματα που αποτελούνται από σωλήνες, φρεάτια, σιφόνια και υδρορροές. Είναι όλα συνδεδεμένα μεταξύ τους και καταλήγουν στα είδη υγιεινής. Όμως όλα αυτά δεν βρίσκονται σε εμφανή σημεία αλλά περνάνε μέσα από τοίχους και πατώματα. Παλαιότερα, όταν βούλωνε η αποχέτευση χρειαζόταν να σκάψουμε μέχρι να εντοπίσουμε το σημείο του προβλήματος. Οπότε για να κάνουμε μία δουλειά και να λύσουμε ένα πρόβλημα αναγκαστικά δημιουργούσαμε ένα άλλο. Παρακαλούσαμε δηλαδή να μη βουλώσει η αποχέτευση κάτι το οποίο είναι αναπόφευκτο να μη συμβεί σε βάθος χρόνου. 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ
Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα

Το σύστημα της αποχέτευσης μπορεί να βουλώσει από χίλιους λόγους και πάρα πολύ εύκολα. Κάτι η απροσεξία στο τι πετάμε στα σιφόνια, κάτι η παλαιότητά της, είναι παράγοντες για να προκληθεί η δυσλειτουργία και το μπλοκάρισμα αυτής. 

Είναι πολύ βασικό να ελέγχετε το αποχετευτικό δίκτυο του κτιρίου που πρόκειται να νοικιάσετε ή να αγοράσετε. Η ακριβής εικόνα και κατάστασή του, μπορεί να σας γλυτώσει ακόμη και από το ενδεχόμενο να χάσετε χρήματα ειδικά αν χρήζει αντικατάστασης ή επιδιόρθωσης. 

Ο έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα εξασφαλίζει το σωστό αποτέλεσμα

Οι τεχνικοί μας βρίσκουν το σημείο που έχει βουλώσει και το αποφράσσουν άμεσα και οριστικά.  Βλέπουν επίσης ποιοι σωλήνες έχουν σπασίματα ή ραγίσματα και σας συμβουλεύουν για το πως πρέπει να δράσετε από εκεί και μετά. Ακόμη κάτι πολύ σημαντικό είναι η ανίχνευση μιας διαρροής που μπορεί να ευθύνεται για φουσκωμένους λογαριασμούς του νερού. 

Καταλαβαίνετε λοιπόν πόσο πολύτιμο εργαλείο είναι ο έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα και για εμάς αλλά και για όλους σας. Σε όλα τα παραπάνω, προσθέστε και τη δυνατότητα καταγραφής και βιντεοσκόπησης. Πριν φύγουμε από το χώρο σας, σας παρέχουμε όλη την εικόνα του δικτύου σας καταγεγραμμένη σε ένα μικρό στικάκι. Έτσι, ξέρετε πάντοτε τι να προσέχετε και έχετε τον πλήρη έλεγχο στην αποχέτευση. 

Φροντίστε για την άρτια λειτουργία των αποχετευτικών δικτύων

Φροντίστε για την καλή και ομαλή λειτουργία του αποχετευτικού σας δικτύου ώστε να αποφύγετε δυσάρεστες οσμές, πλημμυρισμένα φρεάτια και βουλωμένα είδη υγιεινής. Η αποχέτευση συνήθως βουλώνει από διάφορα υλικά που εισχωρούν μέσα στα σιφόνια. Τρίχες μαλλιών, πουριά σαπούνια, τροφές, λίπη, λάδια, γράσα, χαρτιά υγιεινής φροντίδας είναι μερικά από αυτά.  Όμως το δίκτυο μπορεί να φράξει και από φυτά, φύλλα και ρίζες δέντρων, πέτρες, λάσπη και μπάζα οικοδομών. Επικοινωνήστε με την εταιρεία Αποφράξεις Γαλάτσι σήμερα ώστε να κανονίσουμε μια διάγνωση με κάμερα, χωρίς να χάνετε χρόνο και να μεγεθύνετε την πιθανότητα μελλοντικού προβλήματος. 

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ μπορεί να σας παρέχει αξιόπιστες αποφράξεις με κάμερα και να λύσει άμεσα το πρόβλημα της αποχέτευσης.