ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ – 210 28 50 015

Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει μηνιαία τριμηνιαία και εξαμηνιαία ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ. Όλα αυτά βέβαια εξαρτώνται από τις ανάγκες του δικού σας αποχετευτικού δικτύου. Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας καθότι αξιόπιστοι και εξειδικευμένοι, θα έρθουν κοντά σας και θα πραγματοποιήσουν μια αυτοψία στην αποχέτευση. Θα εκτιμήσουν σωστά την κατάσταση οπότε και θα σας προτείνουν αυτό που είναι καλύτερο για εσάς. Με συνέπεια και ειλικρίνεια θα σας ενημερώσουν για τα απολύτως απαραίτητα που αφορούν την άριστη λειτουργία των αποχετευτικών δικτύων. Καλέστε μας για μια προληπτική συντήρηση αποχέτευσης στο 210 28 50 015.

Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ και ο συχνός καθαρισμός των αποχετεύσεων πρέπει οπωσδήποτε να μπούνε στη ζωή σας. Θα σας λύσουν τα χέρια και θα σας γλυτώσουν από πάρα πολλά προβλήματα που αφορούν την αποχέτευση. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε τον πλήρη έλεγχό της και η αποχέτευση θα λειτουργεί ομαλά. Εξάλλου, η πρόληψη στα πάντα, είναι το παν.

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Μέσα στα σιφόνια κυκλοφορούν  ποικίλα υλικά τα οποία καταλήγουν και φράζουν μια αποχέτευση. Οι τρίχες από τα μαλλιά σας που με το λούσιμο φεύγουν μέσα στο σιφόνι της μπανιέρας. Τα υπολείμματα των τροφών όταν πλένετε τα πιάτα. Φύλλα και ρίζες δέντρων στην αυλή ή στον κήπο  που φεύγουν με τη βροχή και καταλήγουν και αυτά στα φρεάτια. Χνούδια και υπολείμματα σαπουνιών από το πλυντήριο. Μπάζα από εργασίες και επισκευές σε κτίρια και οικοδομές. Χαρτιά τουαλέτας, μωρομάντηλα ακόμα και κρεμαστά αποσμητικά μέσα στην τουαλέτα.

Μήπως τον τελευταίο καιρό έχετε πρόβλημα στις αποχετεύσεις σας;

Το νερό δεν αποστραγγίζεται κάθε φορά που κάνετε μπάνιο ή πλένετε τα πιάτα; Αρκετά συχνά πλημμυρίζει το μπαλκόνι από την υδρορροή ή το φρεάτιο στην πυλωτή; Άσχημες μυρωδιές αναδύονται μέσα από φρεάτια και σιφόνια και κατακλύζουν το χώρο; Το νερό δεν τρέχει με πίεση όταν ανοίγετε μια βρύση; Μήπως έχετε αντιληφθεί σε κάποιο σημείο διαρροή; Τότε σίγουρα πάσχετε από μια βουλωμένη αποχέτευση. 

Ένα αποχετευτικό δίκτυο μπορεί να βουλώσει πάρα πολύ εύκολα. Είναι απολύτως βέβαιο ότι θα συμβεί κάποια στιγμή σε όλους μας. Γεγονός αναπόφευκτο. Και θα σας εξηγήσουμε ευθύς αμέσως το γιατί. Βέβαια εκτός από όλα τα παραπάνω στα μπλοκαρίσματα της αποχέτευσης παίζει ρόλο και η κατάσταση του δικτύου. Η κατασκευή του, η παλαιότητά του, η κατάσταση των σωληνώσεών του είναι παράγοντες που συμβάλλουν στα προβλήματα. Η προληπτική συντήρηση αποχέτευσης είναι πάντα η λύση.

Με την προληπτική συντήρηση αποχέτευσης μηδενίζετε της δυσάρεστες εκπλήξεις

Καταλαβαίνετε ότι όσο και να προσέχετε, όλο και κάτι θα σας ξεφύγει. Και δεν θα είναι μόνο από εσάς αλλά και από τους οικείους σας ή τους συναδέλφους σας ή τους υπόλοιπους ενοίκους στο κτίριο που ζείτε ή εργάζεστε. Μηδενίζετε ή ελαχιστοποιείτε τις πιθανότητες μόνο αν βάλετε στο πρόγραμμα την προκαθορισμένη συχνή συντήρηση αποχέτευσης. Για την εταιρεία Αποφράξεις Γαλάτσι έχει μεγάλη σημασία να γίνεται σωστή δουλειά και όλοι οι πελάτες να μένουν ευχαριστημένοι. Ή συντήρηση αποχέτευσης  καθώς και ο καθαρισμός είναι το όπλο σας  για την σωστή λειτουργία των σωληνώσεων των αποχετευτικών δικτύων.