ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – 210 28 50 015

Έχοντας ως βάση το Γαλάτσι, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποχέτευσης σε όλους τους πελάτες της για πάνω από 30 χρόνια. Με την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τα εργαλεία μας, η ομάδα μας εξασφαλίζει την πλήρη λειτουργία του αποχετευτικού σας συστήματος. Η Αποφράξεις Περιστέρι είναι μια εταιρεία αποφράξεων που προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών αποχέτευσης με τρομερή εμπειρία και γνώσεις. Από τότε που ιδρύθηκε έχουμε δημιουργήσει μια εξαιρετική φήμη. Το Περιστέρι είναι από τους μεγαλύτερους δήμους πληθυσμιακά. Στον νομό Αττικής είναι δεύτερος μετά τον δήμο Αθηναίων. Πολύ κοντά στην βάση μας που είναι το Γαλάτσι, ο δήμος Περιστερίου αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με τις αποχετεύσεις του. Οι αποφράξεις που πραγματοποιούνται καθημερινά από την εταιρεία μας είναι πάρα πολλές.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ είναι η λύση στις αποχετεύσεις

Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζονται οι αποχετεύσεις σας; Συνιστάται να καθαρίζετε επαγγελματικά τις αποχετεύσεις σας τουλάχιστον μία φορά κάθε χρόνο προκειμένου να βοηθήσετε στην ομαλή ροή του νερού και να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των σωληνώσεων. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ χρησιμοποιούμε ηλεκτροκίνητα, περιστροφικά μηχανήματα και πιεστικά υδροβολής για να καθαρίσουμε τους σωλήνες σας, απομακρύνοντας τα χρόνια συσσωρευμένα υπολείμματα και εξασφαλίζοντας ότι έχετε την καλύτερη δυνατή και καθαρότερη αποχέτευση.

Εξυπηρετηση πελατων - Αποφραξεις Περιστερι
Εξυπηρετηση πελατων – Αποφραξεις Περιστερι

40 χρόνια αποφράξεις στο Περιστέρι

Η Αποφράξεις Περιστέρι, με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των αποχετεύσεων, παρέχει αξιόπιστες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στην ευρύτερη περιοχή της δυτικής Αττικής.

Στην γκάμα των υπηρεσιών μας περιλαμβάνεται ότι έχει σχέση με τα αποχετευτικά σας δικτυα και είμαστε περήφανοι για τις επαγγελματικές και εξειδικευμένες γνώσεις μας. Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε κάθε είδους κτήρια όπως:

 • κατοικίες
 • πολυκατοικίες
 • στρατόπεδα
 • νοσοκομεία
 • σχολεία
 • καταστήματα
 • γραφεία
 • τράπεζες
 • δημόσιους οργανισμούς κ.α

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην ολοκληρώσουμε μια εργασία, στο αποχετευτικό σας σύστημα, που μας έχετε αναθέσει με απόλυτη επιτυχία και εγγυόμαστε για την ταχύτητα, την αποτελεσματικότητα μας και την άριστη εξυπηρέτηση που θα σας παρέχουμε. Ο επαγγελματισμός και η συνέπεια που μας διακρίνουν, αποδεικνύει την αφοσίωσή μας απέναντι σε όλους τους πελάτες μας.

Εμπιστευτείτε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Να είστε σίγουροι ότι κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε θα ξεπεράσει κάθε σας προσδοκία. Οι περισσότεροι κάτοικοι των δυτικών προαστίων επιλέγουν την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία για υπηρεσίες αποχετευτικών εγκαταστάσεων και τον καθαρισμό αποχέτευσης στα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους. Οι τεχνικοί μας προσφέρουν γρήγορη, αξιόπιστη εξυπηρέτηση οπότε αν έχετε να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης στα αποχετευτικά δίκτυα θα είμαστε κοντά σας για να σας απαλλάξουμε από το πρόβλημα που σας βασανίζει.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τη σοβαρότητα του προβλήματος, η Αποφράξεις Περιστέρι μπορεί να χειριστεί το θέμα με επαγγελματισμό και μεθοδικότητα.

Η Αποφράξεις Περιστέρι είναι κοντά σας μόλις μας καλέσετε, όποτε και όπου μας πείτε για οποιοδήποτε ζήτημα αντιμετωπίζετε ( μπλοκαρισμένοι σωλήνες, δυσάρεστες μυρωδιές σε νεροχύτες, μπανιέρες, τουαλέτες, νιπτήρες κλπ, υπερχείλιση υδάτων, χαμηλή πίεση νερού κ.α.). Εμπιστευτείτε μας χωρίς να αγχωθείτε και χωρίς δεύτερη σκέψη, για το αν θα λυθεί το πρόβλημά σας, καθώς για εμάς η λύση του είναι δεδομένη, με άμεσα και οριστικά αποτελέσματα και στο χαμηλότερο οικονομικό κόστος.

Αν έχετε κάποιον ενδοιασμό ή επιφύλαξη, ρωτήστε κάποιον από τους πολλούς ικανοποιημένους πελάτες μας στα δυτικά προάστια, που η Αποφράξεις Περιστέρι εξυπηρετεί όλα αυτά τα χρόνια με σεβασμό και συνέπεια για την απόλυτη ικανοποίηση τους.

Έχει βουλώσει η αποχέτευσή σας;

Με μια μεγάλη φήμη για την αξιοπιστία μας, η Αποφράξεις Περιστέρι, προσφέρει προγραμματισμένες αλλά και έκτακτες εργασίες. Για αυτό και είναι στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο, κάθε ημέρα της εβδομάδας, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Εργασίες που παρέχει η Αποφράξεις Περιστέρι

Με την επένδυση στις τελευταίες τεχνολογίες και την εκπαίδευση του προσωπικού μας με τα υψηλότερα πρότυπα, μπορούμε να παραδώσουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας. Κάθε συνεργείο μας είναι εφοδιασμένο με εξοπλισμό ασύγκριτης τεχνολογίας.Είμαστε ειδικοί και γνωρίζουμε τα πάντα που έχουν σχέση με την αποχέτευσή σας. Αυτό φαίνεται από τους ευχαριστημένους πελάτες μας, που μας συστήνουν στους φίλους τους, στην οικογένειά τους και σε γείτονες. Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία, διασφαλίσουμε ότι οι λόγοι που έχουν φράξει τις αποχετεύσεις σας θα εξαφανιστούν το συντομότερο δυνατόν σε όλο το Περιστέρι.

Είμαστε πολλοί ευτυχείς που οι κάτοικοι του Περιστερίου μας έχουν εμπιστευθεί για κάθε απόφραξη, καθαρισμό αποχέτευσης. Άντληση υδάτων και διαγνώσεις με κάμερα.

Αποφράξεις Φρεατίων Περιστέρι
Απόφραξη Νεροχύτη 
Απόφραξη Υδροροής 
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών 
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου 
Καθαρισμός Φρεατίων 
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα
Μηνιαίες Συντηρήσεις 
Απολύμανση – Απεντόμωση

Ο σεβασμός και η εκτίμηση που τρέφουμε για τους πελάτες μας, μας έχει κάνει την νούμερο ένα επιλογή σας.

Πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές

Είτε αν γνωρίζετε για το φράξιμο ή υποψιάζεστε ότι μπορεί κάτι να έχει συμβεί στην αποχέτευσή σας, το εξειδικευμένο και έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας εξασφαλίζει οι αποχετεύσεις σας να είναι καθαρές και λειτουργικές. Με ανταγωνιστικές τιμές, ειδικές προσφορές και πακέτα, οι υπηρεσίες μας στοχεύουν μόνο στην δική σας ικανοποίηση. Ο χρόνος που χρειάζεται για να καθαριστεί η αποχέτευσή σας θα εξαρτηθεί από την θέση των φρεατίων και τα σημεία πρόσβασης που έχουμε. Αυτό βέβαια θα αξιολογηθεί κατά την άφιξή του συνεργείου στο ακίνητό σας. Συνήθως, όσα περισσότερα σημεία πρόσβασης έχουμε, τόσο πιο γρήγορα οι αποχετεύσεις σας καθαρίζονται.

Αποφράξεις και προληπτικός καθαρισμός αποχέτευσης στο Περιστέρι

Όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων ανακαλύπτουν τα πλεονεκτήματα της δημιουργίας ενός προγράμματος συντήρησης και καθαρισμού της αποχέτευσης. Με τον τακτικό προληπτικό καθαρισμό αποχέτευσης, οι κίνδυνοι της επείγουσας επιδιόρθωσης μειώνεται σημαντικά, καθώς τα προβλήματα ανιχνεύονται προτού να υπάρξει έστω και μια πιθανότητα να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα. Αυτό το οικονομικά αποδοτικό πρόγραμμα συντήρησης μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ταιριάζει με το πρόγραμμά σας και να είστε ήρεμοι ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Η Αποφράξεις Περιστέρι έχει ως στόχο να βεβαιωθείτε ότι όλες οι αποχετεύσεις και σωλήνες σας είναι εντελώς καθαρές και λειτουργεί σωστά με την ολοκληρωμένη υπηρεσία καθαρισμού αποστράγγισης. Διαθέσιμες οι υπηρεσίες μας στα Πατήσια και τις γύρω περιοχές για επείγουσες και μη καταστάσεις. Ο καθαρισμός αποχέτευσης έχει πολλά πλεονεκτήματα:

 • Προληπτική τακτική συντήρηση αποχέτευσης
 • Προγραμματίζεται για να βολεύει το δικό σας πρόγραμμα
 • Για να μην έχετε πρόβλημα
 • Για να διασφαλιστεί ότι οι αποχετεύσεις και οι αγωγοί σας που λειτουργούν σωστά και αποτελεσματικά
 • Αποφεύγετε δαπάνες έκτακτης ανάγκης και ζημιές

Διάγνωση αποχέτευσης με κάμερα

Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η ειδική ομάδα της Αποφράξεις Περιστέρι πραγματικά αποτελεί τον γιατρό των αποχετεύσεων σας. Δεν υπάρχει πρόβλημα στην αποχέτευση που να μην μπορέσουμε να το λύσουμε. Ο έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα περιλαμβάνει την εισχώρηση μιας κάμερας μέσα στους σωλήνες σας, επιτρέποντας στους καλά εκπαιδευμένους τεχνικούς μας να έχουν μια σαφή άποψη του εσωτερικού της αποχέτευσης σας. Η εγγραφή μπορεί στη συνέχεια να σας δοθεί σε εξωτερική μνήμη και θα ξέρετε την θέση και το είδος των ζητημάτων. Οφέλη της διάγνωσης αποχέτευσης με κάμερα: Γρήγορη και ακριβής εργασία Κατάλληλη και για αγοραστές που θέλουν να αγοράσουν ένα σπίτι και θέλουν να ελέγξουν το σύστημα αποχέτευσης Βοηθά στη διάγνωση και τη διόρθωση τυχόν επαναλαμβανόμενων προβλημάτων Μπορεί να βοηθήσει να προσδιοριστούν οι αιτίες που ευθύνονται για τα προβλήματα Δεν υπάρχει ανάγκη για οποιοδήποτε σκάψιμο Αναλυτικές εκθέσεις έρευνας.

Άντληση υδάτων

Αν και η χώρα στην οποία ζούμε τους περισσότερους μήνες καλύπτεται από ηλιοφάνεια, κάποιες φορές ο καιρός αλλάζει και μια ξαφνική νεροποντή κάνει την εμφάνισή της. Σε μια τέτοια περίπτωση η Άντληση Υδάτων είναι το πρώτο που θα χρειαστούν τα περισσότερα οικήματα. Βέβαια η Άντληση Υδάτων χρειάζεται και όταν σπάνε σωλήνες. Είμαστε πάντα κοντά σας για να δώσουμε λύσεις και να εξαφανίσουμε καθαρά και ακάθαρτα ύδατα. Διενεργούμε Άντληση υδάτων από φρεάτια ασανσέρ, υπόγειους χώρους, πάρκιγκ και κατοικίες. Διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας βυτιοφόρα φορτηγά και υπερσύγχρονες αντλίες. Οποιαδήποτε ώρα μας χρειαστείτε για την Άντληση Υδάτων και όχι μόνο, σας εξυπηρετούμε και σας φροντίζουμε 24 ώρες το 24ωρο. Σε όλη την Αττική, εδώ και πολλές δεκαετίες, πραγματοποιούμε άντληση υδάτων σε υπόγεια, καταστήματα, οικίες, δημόσιες υπηρεσίες. Συνεχής εξυπηρέτηση και επαγγελματισμός!

Αποφράξεις όλο το 24ωρο στο Περιστέρι

Έχοντας ως βάση το Γαλάτσι, η Αποφράξεις Περιστέρι παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποχέτευσης σε όλους τους πελάτες της για πάνω από 30 χρόνια. Με την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τα εργαλεία μας, η ομάδα μας εξασφαλίζει την πλήρη λειτουργία του αποχετευτικού σας συστήματος.

Εκτός από τις γενικές εργασίες αποχέτευσης, μπορούμε επίσης να παρέχουμε ολοκληρωμένες έρευνες με κάμερα χωρίς να χρειαστεί να σκάψετε. Η Αποφράξεις Περιστέρι έχουν δεσμευτεί προς τους πελάτες της, με την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, τις ανταγωνιστικές τιμές και με μια φιλική και έμπειρη ομάδα.

Διαθέσιμοι 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, αργίες και Κυριακές σε περίπτωση που βρεθείτε σε μια έκτακτη κατάσταση.

Αποφράξεις και συντηρήσεις αποχέτευσης στο Περιστέρι

Υπάρχει μια ποικιλία από οφέλη όταν οι αποχετεύσεις σας καθαρίζονται τακτικά. Ξεκινώντας μια τακτική προληπτική συντήρηση θα διασφαλιστεί ότι οι σωλήνες σας λειτουργούν αποτελεσματικά και γρήγορα. Έχοντας τις αποχετεύσεις σας να καθαρίζονται τακτικά από μια εταιρεία παροχής αποφρακτικών υπηρεσιών όπως η Αποφράξεις Γαλάτσι, θα εξασφαλιστεί ότι οι σωλήνες σας δεν θα φράξουν και δεν θα προκαλέσουν εκτεταμένες και δαπανηρές βλάβες. Με την προληπτική συντήρηση αποχέτευσης θα δείτε επίσης να βελτιώνεται η διάρκεια ζωής των σωληνώσεών σας. Να είστε σίγουροι ότι δεν θα μπορέσετε να ζήσετε και να λειτουργήσετε μέσα στο χώρο σας αν οποιοδήποτε κομμάτι της αποχέτευσης σας δεν λειτουργεί.
Αφήστε σε εμάς την απρόσκοπτη λειτουργία της αποχέτευσης σας.

Απόφραξη τουαλέτας

Βούλωσε η τουαλέτα σας ή βουλώνει συνεχώς; Μην βασίζεστε στις εύκολες λύσεις που μπορεί να καταλήξουν να βλάψουν το σύστημά σας. Μην προσπαθήσετε να κάνετε κάτι μόνοι σας και μην ρίξετε χημικά σκευάσματα. Όλα θα γίνουν πολύ χειρότερα και θα καταστραφούν οι σωληνώσεις σας.
Αν λοιπόν η τουαλέτα σας έχει φράξει, μάλλον ήρθε η στιγμή να καλέσετε μια επαγγελματική εταιρεία και δεν είναι άλλη από την Αποφράξεις Περιστέρι. Έχουμε όλα τα εργαλεία για να εντοπίσουμε ότι εμποδίζει τους σωλήνες σας να λειτουργήσουν σωστά και να το αφαιρέσουν. Η ολοκληρωτική αφαίρεση των μπλοκαρισμάτων είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αποτραπούν τα περαιτέρω προβλήματα.

 

Συντηρηση πολυκατοικιας Αποφραξεις Περιστερι
Συντηρηση πολυκατοικιας – Αποφραξεις Περιστερι

Ενδείξεις προβληματικής αποχέτευσης

Οταν διάφορα πράγματα αρχίζουν και εμποδίζουν την ομαλή ροή του νερού. Παρακάτω υπάρχουν κάποιες ενδείξεις προβλημάτων στην αποχέτευση:

 1. Το νερό δεν φεύγει από το σιφωνάκι του νεροχύτη όταν η βρύση είναι ανοιχτή.
 2. Τα νερά μένουν στάσιμα
 3. Η λεκάνη της τουαλέτα σας ξεχειλίζει
 4. Υπάρχει έντονη άσχημη μυρωδιά

Εάν παρατηρήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα συμπτώματα, επικοινωνήστε με την εταιρεία Αποφράξεις Γαλάτσι για άμεση εξυπηρέτηση. Εμείς θα πραγματοποιήσουμε την καλύτερη λύση για το πρόβλημα σας.

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις Περιστέρι

Για επαγγελματικές Απολυμάνσεις, Μυοκτονίες και Απεντομώσεις σε όλη την Αττική και έχοντας στη διάθεσή μας, επαγγελματικά μόνο σκευάσματα και σύγχρονες τεχνικές μεθόδους απολύμανσης, μυοκτονίας και απεντόμωσης, απευθυνθείτε μόνο στην εταιρεία μας.

Μπήκαν ποντίκια μέσα στο σπίτι ή την επιχείρησή σας; Η εταιρεία μας με μεγάλη εμπειρία και αποτελεσματικότητα αναλαμβάνει την Μυοκτονία άμεσα. Με τα δολώματα προηγμένης γενιάς και τους πλαστικούς και μεταλλικούς σταθμούς, θα εξολοθρεύσουμε κάθε ποντίκι που έχει εισβάλλει στον προσωπικό σας χώρο. Δεν σταματάμε βέβαια εκεί! Οι Απεντομώσεις για εμάς είναι η καθημερινότητά μας! Τα έντομα εισέρχονται στο σπίτι σας και δημιουργούν πολλά προβλήματα. Η εξολόθρευση των κοριών, η αντιμετώπιση των κατσαρίδων και η καταπολέμηση των ψύλλων είναι πλέον παιχνιδάκι για την εταιρεία μας. Ειδικευόμαστε επίσης στις Απεντομώσεις για ψαράκια, μύγες, μυρμήγκια, σκώρους, κουνούπια, σφήγκες, σκορπιούς και οποιοδήποτε άλλο είδος παρασίτου.

Αναλαμβάνουμε επίσης και Απολυμάνσεις – Μικροβιοκτονίες, για να επιτύχουμε την μείωση παθογόνων μικροοργανισμών σε διαμερίσματα, σχολεία και γενικότερα χώρους που υπάρχει μεγάλος αριθμός ανθρώπων. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται σε όλες τις Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις και Μυοκτονίες, έχουν άδεια και είναι εγκεκριμμένα απότο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Δεν επηρεάζουν τον ανθρώπινο οργανισμό, τα κατοικίδια και το περιβάλλον.

Το πεπειραμένο προσωπικό μας σέβεται εσάς και τον χώρο σας και στο τέλος σας δίνεται και το πιστοποιητικό απεντόμωσης – μυοκτονίας. Καλέστε μας για κάθε Απεντόμωση, Μυοκτονία και Απολύμανση.

Περιστέρι

Tο Περιστέρι είναι πόλη και αποτελεί τον κεντρικό και πολυπληθέστερο δήμο του Δυτικού Τομέα του Λεκανοπεδίου Αττικής, καθώς και τον 8ο πολυπληθέστερο στην Ελλάδα με 139.981 κατοίκους. Συνορεύει με τους Δήμους Ιλίου (βόρεια), Αθηναίων (ανατολικά), Αιγάλεω (νότια), Χαϊδαρίου (δυτικά) και Πετρούπολης (βορειοδυτικά).

Η πόλη των 10,050 τετραγωνικών χιλιομέτρων εκτείνεται 4,5 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του κέντρου της πρωτεύουσας, μέχρι τους πρόποδες του ορεινού όγκου του Ποικίλου, που αποτελεί προέκταση του Όρους Αιγάλεω.

Η σύγχρονη ιστορία του ανάγεται στο 1922, μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή και την εγκατάσταση των προσφύγων της Μικράς Ασίας. Σήμερα αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους πληθυσμιακά Δήμους της Αθήνας πυκνή δόμηση, πληθυσμό 139.981 μόνιμων κατοίκων και πυκνότητα πληθυσμού 13.928 κατοίκους/km² (2011).[2]