ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ  – 210 28 50 015

Από τη δεκαετία του 1970 που ιδρύθηκε η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ προσφέρει τις επαγγελματικές υπηρεσίες αποχετεύσεων. Τα συνεργεία μας είναι εξοπλισμένα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Σε συνδυασμό με την πείρα και την άρτια εκπαίδευση που παρέχουμε στους τεχνικούς μας προσφέρουμε υπηρεσίες αντάξιες των απαιτήσεών σας. 

Επιλέξτε την εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να δημιουργηθεί πραγματικό χάος στο σπίτι ή την επιχείρηση σας. Ακόμη και μια περίεργη μυρωδιά, αποτελεί τρανταχτή ένδειξη προβλήματος. Ζητήστε κατευθείαν την επαγγελματική  βοήθεια της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ. Μην προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε μόνοι σας το πρόβλημα. Άθελα σας το μόνο που θα καταφέρετε, θα είναι πιθανόν να δημιουργήσετε ακόμη μεγαλύτερο θέμα. Εργαστήκαμε πολύ σκληρά σε όλη την διάρκεια αυτής της 40ετίας και σας εγγυόμαστε την παροχή της υψηλότερης ποιότητας εργασιών, στην καλύτερη τιμή. Αγαπάμε και είμαστε παθιασμένοι με την δουλειά μας και αυτό φαίνεται στα δικά σας χαμόγελα και στην εμπιστοσύνη που εσείς μας δείχνετε.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ σημαίνει εμπειρία και εξειδίκευση

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ συνδυάζει πολλά χρόνια εμπειρίας με εξειδικευμένους τεχνικούς και συνεργεία εξοπλισμένα με μηχανήματα υπερσύγχρονης τεχνολογίας. Οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται αποκλειστικά από εμάς. Τα φορτηγά μας είναι πάντα εξοπλισμένα με υπερσύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία. Μπορούμε επίσης να σας προτείνουμε και προγράμματα τακτικών συντηρήσεων έτσι ώστε να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα. Εμπιστευτείτε μας και θα ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία σας.

Βρισκόμαστε στον χώρο των υπηρεσιών αποχετεύσεων για πάνω από 40 χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα διατηρούμε το επίπεδο των υπηρεσιών μας πολύ υψηλό και συνεχώς το αναβαθμίζουμε. Σας εγγυόμαστε τα καλύτερα αποτελέσματα στην επίλυση όλων αυτών των προβλημάτων.  Δεν έχει σημασία ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα. Σε εμάς θα βρείτε την τεχνογνωσία και την εμπειρία που ψάχνετε για να αντιμετωπιστεί η απροσδόκητη και δυσάρεστη κατάσταση που επικρατεί στο χώρο σας. Στοχεύουμε λοιπόν στην απόλυτη ευχαρίστηση των πελατών μας από τις προσφερόμενες μας υπηρεσίες. Οι συστάσεις σας είναι το μέλλον της επιχείρησής μας.

Αποφράξεις και εργασίες αποχέτευσης στην περιοχή Αμπελόκηποι

Εκτός από την ευρεία γκάμα των υπηρεσιών μας, μπορείτε να βασιστείτε στην ακεραιότητα της ομάδας μας. Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Αμπελόκηποι φροντίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες μας με την μέγιστη δυνατή ευγένεια. Φροντίζουμε να ολοκληρώσουμε το έργο μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και στο συντομότερο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στην καθημερινότητα σας γρήγορα. Έχοντας ως γνώμονα τους πελάτες μας, διασφαλίζουμε πάντα την επιτυχή διεκπεραίωση της κάθε εργασίας που μας έχετε εμπιστευτεί να αναλάβουμε. Εργαζόμαστε με ζήλο και μεράκι και ο πιο βασικός μας στόχος είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας. Μερικές από τις πιο συχνές εργασίες αποφράξεων που χρειάζονται οι πελάτες μας είναι:

  • Αποφράξεις καθέτης τουαλετών
  • Απόφραξη βουλωμένου νεροχύτη
  • Απόφραξη σιφωνιού μπάνιου
  • Αποφράξεις υδρορροών
  • Απόφραξη βουλωμένου νιπτήρα
  • Αποφράξεις φρεατίων
  • Αποφράξεις από ρίζες δέντρων

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ σας παρέχουμε και καθαρισμό αποχέτευσης

Ο καθαρισμός αποχέτευσης μπορεί να σας γλιτώσει από πολλά μελλοντικά προβλήματα. Η πιο συνηθισμένη αίτια που μπορεί να οδηγήσει σε μια τέτοια άσχημη κατάσταση είναι η συσσώρευση από λίπη, ρίζες και φύλλα δέντρων, υπολείμματα τροφών, είδη προσωπικής υγιεινής, χαρτιά, κ.α. Εφαρμόζουμε κάθε καθαρισμό αποχέτευσης, ανεξάρτητα από το μέγεθος με την ίδια δέσμευση για την άριστη εξυπηρέτηση με την ανώτερη ποιότητα. Πάντα προσπαθούμε να έχουμε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούμε όταν μας καλέσετε έτσι ώστε  να σας ενημερώσουμε και τι μπορεί περίπου να κοστίσει. Οι τεχνικοί μας θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε κάθε δύσκολη και άβολη κατάσταση που τυγχάνει να συμβαίνει στον χώρο σας. Σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία υποσχόμαστε άριστη εξυπηρέτηση, ευγενή συμπεριφορά και άκρως επαγγελματική αντιμετώπιση οποιουδήποτε θέματος στην αποχέτευσή σας. Για εμάς η εξυπηρέτηση σας είναι η κύρια προτεραιότητα μας και οι πελάτες μας αξίζουν το καλύτερο.

Καθαρισμός αποχέτευσης στους Αμπελόκηπους
Καθαρισμός αποχέτευσης στους Αμπελόκηπους

Στην Αποφράξεις Αμπελόκηποι φροντίζουμε για τη συνεχή ενημέρωση μας σε θέματα τεχνολογίας και εξειδίκευσης. Παρακολουθούμε προγράμματα εκπαίδευσης και ειδικά σεμινάρια για τον καθαρισμό της αποχέτευσης. Ο στόλος των συνεργείων μας τροφοδοτείται συνεχώς, με πλήρως εξοπλισμένα και εφοδιασμένα οχήματα. Κατόπιν της κλήσεώς σας άμεσα βρισκόμαστε στον χώρο σας και αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά τα προβλήματα του αποχετευτικού σας δικτύου.

Αποφράξεις και προληπτική συντήρηση αποχετεύσεων Αμπελόκηποι

Η Αποφράξεις Αμπελόκηποι διαθέτει ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς που μπορούν να ελέγχουν την αποχέτευση σας τακτικά  και να κάνουν συστάσεις. Χρησιμοποιούμε ασφαλή και αποτελεσματικά μέσα για την προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης. Έτσι μπορούμε να βοηθήσουμε στην αποφυγή έκτακτων καταστάσεων στην αποχέτευση σας και από πολύ σοβαρότερα προβλήματα. Παρέχουμε συμβουλές από ειδικούς για το πώς να συντηρήσετε τις γραμμές αποχέτευσης σας καθαρές και για όλες σας τις ανάγκες στα αποχετευτικά δίκτυα. Εγγυόμαστε για όλες τις υπηρεσίες μας για οποιαδήποτε εργασία, για την οποία θα είστε 100% ικανοποιημένοι. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες μας καλέστε την Αποφράξεις Αμπελόκηποι σήμερα. Προσφέρουμε προληπτική συντήρηση που ανταποκρίνεται καλύτερα στην κατάσταση του αποχετευτικού συστήματος και τον προϋπολογισμό του πελάτη. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τη μέγιστη λειτουργική απόδοση για κάθε αποχετευτικό δίκτυο που συντηρούμε. 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
Συντήρηση αποχέτευσης

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε στην Αποφράξεις Αμπελόκηποι είναι φιλικές προς το περιβάλλον

Όλες οι υπηρεσίες για την προληπτική συντήρηση των αποχετεύσεων αλλά και γενικά είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι αποχετευτικές σας γραμμές θα αποδίδουν στο μέγιστο. Παρέχουμε υψηλής ποιότητας προληπτικές συντηρήσεις αποχέτευσης στα σπίτια και τις επιχειρήσεις της Αθήνας και διατηρούμε καθαρά τα φρεάτια σας. Ένας μεγάλος αριθμός πελατών που μας έχουν χρησιμοποιήσει στο παρελθόν, μας συστήνουν σε άλλους πελάτες. Σας προτείνουμε προγράμματα συντηρήσεων, σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα στις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες. Καλέστε μας τώρα και αφήστε εμάς να φροντίσουμε για τα προβλήματα σας.

Είμαστε εδώ για να σας συμβουλεύσουμε και να προτείνουμε τρόπους προληπτικής συντήρησης, ώστε να αποφύγετε πιθανά μελλοντικά προβλήματα. Κανείς δεν ξέρει πότε θα προκύψει ένα πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Μπορεί να είναι αργά τη νύχτα ή ανήμερα των Χριστουγέννων. Παρέχουμε λοιπόν τις εργασίες μας σε όλες τις περιοχές της Αθήνας, προσφέροντας υπηρεσίες προληπτικής συντήρησης αποχετεύσεων. 

Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης

Μπορούμε να δούμε την εσωτερική κατάσταση των σωλήνων αποχέτευσης πραγματοποιώντας έλεγχο αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης. Αυτός συνήθως εκτελείται στην κύρια γραμμή αποχέτευσης κάθε φορά που καθαρίζεται από έναν από τους τεχνικούς της Αποφράξεις Αμπελοκήπων. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις δευτερεύουσες γραμμές αποχέτευσης, όπως αποχετεύσεις μπάνιου, κουζίνας, πλυντηρίων κλπ. Γιατί να λάβετε έναν έλεγχο αποχέτευσης με κάμερα; Ο λόγος που θέλετε να πραγματοποιηθεί ένας έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα είναι για να δείτε την εσωτερική κατάσταση των σωλήνων που δεν είναι ορατοί.

Αυτή η τεχνολογία μας επιτρέπει να δείξουμε στους πελάτες ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα. Έχετε μια σπασμένη γραμμή αποχέτευσης ή βρίσκονται ρίζες δέντρων μέσα στο σωλήνα; Θα χρειαστείτε μια επιθεώρηση με κάμερα αποχέτευσης, ώστε να δείτε πραγματικά τους σπασμένους σωλήνες ή τις ρίζες δέντρων. Διαθέτουμε μια συσκευή που εντοπίζει ακριβώς πού βρίσκονται οι σωλήνες υπόγεια. Έτσι θα γνωρίζετε ακριβώς πού πρέπει να γίνει η επισκευή ή η αντικατάσταση της γραμμής της αποχέτευσης.

Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα
Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα στους Αμπελόκηπους

Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Αμπελόκηποι εισάγουν απλώς την κάμερα σε μια γραμμή αποχέτευσης κοντά στην περιοχή του προβλήματος. Στη συνέχεια επιτρέπει στο προσωπικό μας να κοιτάξει μέσα σε όλο το μήκος του σωλήνα για να ελέγξει για φράγματα, εισβολή ρίζας δέντρου ή άλλα ζητήματα, όπως μια ρωγμή που έχει προκληθεί με την πάροδο του χρόνου. Μόλις εντοπίσουμε το ζήτημα, μπορούμε στη συνέχεια να προσδιορίσουμε την καλύτερη μέθοδο καθαρισμού της αποχέτευσης. Συνήθως η κάμερα χρησιμοποιείται για να διασφαλιστεί ότι η γραμμή έχει καθαριστεί απολύτως επαγγελματικά.

Άντληση υδάτων

Το δίκτυο αποχέτευσης της Αθήνας είναι ανεπαρκές για να αντιμετωπίσει τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Έτσι βουλώνουν τα φρεάτια, σπίτια, καταστήματα και υπόγειοι χώροι πλημμυρίζουν χωρίς η λίστα με τις δυσάρεστες καταστροφές να τελειώνει εδώ. Η επιχείρηση μας στέκεται στο ύψος της απέναντι σε όλους τους κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής  ακόμα και στους πιο δύσβατους χώρους. Το έμπειρο και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό φροντίζει ώστε η καθημερινότητα σας να γίνει ακόμη πιο εύκολη, ανεξαρτήτως εποχής ή καιρού. Για άντληση υδάτων αρκεί μόνο να επικοινωνήσετε εγκαίρως μαζί μας και θα έρθουμε άμεσα στον χώρο σας χωρίς καμία καθυστέρηση.

Βέβαια σε αυτό συμβάλλουν και τα ειδικά βυτιοφόρα οχήματα που είναι εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άντλησης υδάτων. Χάρη στην τεχνογνωσία και τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό που διαθέτουμε προσφέρουμε παροχές υψηλής ποιότητας με την μέγιστη δυνατή απόδοση. Αντιμετωπίζουμε  υπερχειλίσεις και πλημμύρες και σας επαναφέρουμε την καθημερινότητα στους κανονικούς σας ρυθμούς.

Ο έλεγχος του αποχετευτικού συστήματος σε οποιοδήποτε σπίτι ή επιχείρηση είναι ένα σημαντικό μέρος της διασφάλισης ότι οι σωλήνες σας λειτουργούν σωστά. Οι υπηρεσίες ελέγχου αποχέτευσης με κάμερα μπορούν να εντοπίσουν αποτελεσματικά την πηγή οποιουδήποτε προβλήματος χωρίς να χρειαστούν εκσκαφές. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μια ποικιλία ζητημάτων αποχέτευσης και αποτελούν πολύτιμο εργαλείο κατά τον εντοπισμό της πηγής ενός προβλήματος.  πριν σας συμβεί κάποιο απρόοπτο από πλημμύρα.

Γιατί χρειάζεστε τις υπηρεσίες της Αποφράξεις Αμπελόκηποι

Οι βουλωμένες αποχετεύσεις συνήθως προκαλούνται από συσσωρευμένες ουσίες και αντικείμενα. Γι’ αυτό τον λόγο στην πρώτη ένδειξη θα πρέπει κατευθείαν να καλέσετε για επαγγελματική βοήθεια την Αποφράξεις Αμπελόκηποι. Με την πολύχρονη πείρα και τις εξειδικευμένες γνώσεις μας, αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόπος για την αντιμετώπιση μιας φραγμένης αποχέτευσης. Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα τεχνογνωσίας, γνωρίζοντας ποια μέθοδο απόφραξης ταιριάζει στο δικό σας πρόβλημά. Τα συνεργεία μας έχουν εκπαιδευτεί και είναι έτοιμα να ανταποκριθούν σε κάθε πρόκληση.

Οι τεχνικοί της εταιρείας Αποφράξεις Γαλάτσι είναι σε θέση να βοηθήσουν σε οποιοδήποτε πρόβλημα αποχέτευσης που μπορεί να έχετε. Η συνεχής επιτυχία μας οφείλεται στην άμεση ανταπόκριση των αναγκών των πελατών μας, γρήγορα και αποτελεσματικά. Όλοι οι υπάλληλοι μας επιλέγονται για να σας προσφέρουν την καλύτερη εξυπηρέτηση. Προσφέρουμε επαγγελματικές λύσεις αποχέτευσης που δε συγκρίνονται με άλλες. Έχουμε ως στόχο τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας και αυτό φαίνεται από τους εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες μας. Εκτός από τις υπηρεσίες αποφράξεων έχουμε τις κατάλληλες γνώσεις και εξοπλισμό για να σας παρέχουμε και απολυμάνσεις όπου αυτό χρειαστεί.

Πληροφορίες περιοχής Αμπελοκήπων

Οι Αμπελόκηποι είναι συνοικία της Αθήνας στα βορειοανατολικά του κέντρου της Αθήνας, η οποία εκτείνεται εκατέρωθεν της Οδού Πανόρμου, Λεωφόρου Κηφισίας και της Λεωφόρου Μεσογείων. Συνορεύουν με τις συνοικίες Γουδή, Νέα Φιλοθέη, Κουντουριώτικα, Ερυθρός Σταυρός, Γηροκομείο, Πολύγωνο και Γκύζη. Μια κατεξοχήν λαϊκή συνοικία, οι Αμπελόκηποι είναι από τις πολυπληθέστερες και πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές του Δήμου Αθηναίων. Είναι επίσης η έδρα του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου καθώς σε αυτήν εγκαινιάστηκε η έδρα του το 1922 και ταυτόχρονα η μεγαλύτερη εστία των οπαδών της Θύρας 13.

Η περιοχή οικοδομήθηκε ταχύτατα κυρίως τις δεκαετίες του 1960 και 1970. Εξυπηρετείται από την Γραμμή 3 του μετρό και συγκεκριμένα από τους σταθμούς Αμπελοκήπων και Πανόρμου. Οι Αμπελόκηποι είναι συγκοινωνιακώς από τα πιο κομβικά σημεία των Αθηνών, αφού από την περιοχή διέρχονται πολλές σημαντικές οδικές αρτηρίες και οι περισσότερες λεωφορειακές γραμμές για τον Βόρειο Τομέα και την Ανατολική Αθήνα.