ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – 210 28 50 015

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ  παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποχέτευσης σε όλους τους πελάτες της για πάνω από 30 χρόνια. Με την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τα εργαλεία μας, η ομάδα μας εξασφαλίζει την πλήρη λειτουργία του αποχετευτικού σας συστήματος. Η Αποφράξεις Άγιοι Ανάργυροι είναι μια επιχείρηση αποφράξεων που προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών αποχέτευσης με τρομερή εμπειρία και γνώσεις. Από τότε που ιδρύθηκε έχουμε δημιουργήσει μια εξαιρετική φήμη με την παροχή αξιόπιστων, αποτελεσματικών και οικονομικά αποδοτικών υπηρεσιών στους πελάτες μας.
Εκτός από τις γενικές εργασίες αποχέτευσης, μπορούμε επίσης να παρέχουμε ολοκληρωμένες έρευνες με κάμερα χωρίς να χρειαστεί να σκάψετε. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ έχουν δεσμευτεί προς τους πελάτες της, με την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, τις ανταγωνιστικές τιμές και με μια φιλική και έμπειρη ομάδα. Διαθέσιμοι 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, αργίες και Κυριακές σε περίπτωση που βρεθείτε σε μια έκτακτη κατάσταση. Καλέστε μας όποτε υπάρξει πρόβλημα.

Γιατί να επιλέξετε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

Από το 1976, οι καταρτισμένοι και δοκιμαζόμενοι τεχνικοί μας εξυπηρετούν τους κατοίκους της με ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποκατάστασης αποχέτευσης, διατηρώντας τα σπίτια τους καθαρά και υγιεινά. Με 24/7 υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, μπορείτε να είστε σίγουροι γνωρίζοντας ότι μια ομάδα επαγγελματιών τεχνικών είναι πάντα διαθέσιμη για να σας βοηθήσει. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ έχουμε μια ομάδα εκπαιδευμένων τεχνικών αποχέτευσης που θα λύσουν το πρόβλημά σας γρήγορα, αποτελεσματικά και με την ελάχιστη δυνατή αναστάτωση.

ΚΑΜΕΡΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ
ΚΑΜΕΡΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Μια αποχέτευση μπορεί να βουλώσει από διάφορους παράγοντες, όπως λίπη, χαρτιά, συσσωρευμένα τρόφιμα, ρίζες δέντρων, μωρομάντηλα, σαπούνια, απορρυπαντικά, κ.α. Μια βουλωμένη αποχέτευση είναι μια ενόχληση που μπορείτε εύκολα να αποφύγετε. Εφόσον το αποχετευτικό σας σύστημα υπόκειται σε τακτικές επιθεωρήσεις, οι αιτίες που οδηγούν στο φράξιμο της αποχέτευσης, εντοπίζονται έγκαιρα και διορθώνονται εύκολα.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τους σωστούς ανθρώπους, να κάνουν τη δουλειά. Η μεγάλη μας εμπειρία στον κλάδο της απόφραξης, σημαίνει ότι θα λάβετε μια ολοκληρωμένη λύση για όλα τα θέματα. Για να προσδιορίσετε τι προκαλεί τα επαναλαμβανόμενα προβλήματα μπορούμε να πραγματοποιήσουμε με τον εξοπλισμό της κάμερας τελευταίας τεχνολογίας, έρευνα, εντοπίζοντας την επακριβή θέση τους. Η Αποφράξεις Άγιοι Ανάργυροι είναι η πιο κατάλληλη επιλογή

Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – 24 Ωρες 365 Ημέρες –

Έχει βουλώσει η αποχέτευσή σας;

Με μια μεγάλη φήμη για την αξιοπιστία μας, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ, προσφέρει προγραμματισμένες αλλά και έκτακτες εργασίες. Για αυτό και είναι στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο, κάθε ημέρα της εβδομάδας, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Με την επένδυση στις τελευταίες τεχνολογίες και την εκπαίδευση του προσωπικού μας με τα υψηλότερα πρότυπα, μπορούμε να παραδώσουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας. Κάθε συνεργείο μας είναι εφοδιασμένο με εξοπλισμό ασύγκριτης τεχνολογίας. Είμαστε ειδικοί και γνωρίζουμε τα πάντα που έχουν σχέση με την αποχέτευσή σας. Αυτό φαίνεται από τους ευχαριστημένους πελάτες μας, που μας συστήνουν στους φίλους τους, στην οικογένειά τους και σε γείτονες. Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία, διασφαλίσουμε ότι οι λόγοι που έχουν φράξει τις αποχετεύσεις σας θα εξαφανιστούν το συντομότερο δυνατόν.

Αποφράξεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές Άγιοι Ανάργυροι

Είτε αν γνωρίζετε για το φράξιμο ή υποψιάζεστε ότι μπορεί κάτι να έχει συμβεί στην αποχέτευσή σας, το εξειδικευμένο και έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας εξασφαλίζει οι αποχετεύσεις σας να είναι καθαρές και λειτουργικές. Με ανταγωνιστικές τιμές, ειδικές προσφορές και πακέτα, οι υπηρεσίες μας στοχεύουν μόνο στην δική σας ικανοποίηση. Ο χρόνος που χρειάζεται για να καθαριστεί η αποχέτευσή σας θα εξαρτηθεί από την θέση των φρεατίων και τα σημεία πρόσβασης που έχουμε. Αυτό βέβαια θα αξιολογηθεί κατά την άφιξή του συνεργείου στο ακίνητό σας. Συνήθως, όσα περισσότερα σημεία πρόσβασης έχουμε, τόσο πιο γρήγορα οι αποχετεύσεις σας καθαρίζονται.

Προληπτικός καθαρισμός αποχέτευσης

Όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων ανακαλύπτουν τα πλεονεκτήματα της δημιουργίας ενός προγράμματος συντήρησης και καθαρισμού της αποχέτευσης. Με τον τακτικό καθαρισμό αποχέτευσης, οι κίνδυνοι της επείγουσας επιδιόρθωσης μειώνεται σημαντικά, καθώς τα προβλήματα ανιχνεύονται προτού να υπάρξει έστω και μια πιθανότητα να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα. Αυτό το οικονομικά αποδοτικό πρόγραμμα συντήρησης μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ταιριάζει με το πρόγραμμά σας και να είστε ήρεμοι ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Τεχνικός της εταιρείας μας
Τεχνικός της εταιρείας μας

Αποφράξεις και μηνιαίες συντηρήσεις Άγιοι Ανάργυροι

Υπάρχει μια ποικιλία από οφέλη όταν οι αποχετεύσεις σας καθαρίζονται τακτικά. Ξεκινώντας μια τακτική προληπτική συντήρηση θα διασφαλιστεί ότι οι σωλήνες σας λειτουργούν αποτελεσματικά και γρήγορα. Έχοντας τις αποχετεύσεις σας να καθαρίζονται τακτικά από μια εταιρεία παροχής αποφρακτικών υπηρεσιών όπως η Αποφράξεις Άγιοι Ανάργυροι, θα εξασφαλιστεί ότι οι σωλήνες σας δεν θα φράξουν και δεν θα προκαλέσουν εκτεταμένες και δαπανηρές βλάβες.

Με τον προληπτικό καθαρισμό θα δείτε επίσης να βελτιώνεται η διάρκεια ζωής των σωληνώσεών σας. Να είστε σίγουροι ότι δεν θα μπορέσετε να ζήσετε και να λειτουργήσετε μέσα στο χώρο σας αν οποιοδήποτε κομμάτι της αποχέτευσης σας δεν λειτουργεί.
Αφήστε σε εμάς την απρόσκοπτη λειτουργία της αποχέτευσης σας.

Ενδείξεις πως έχετε την ανάγκη ειδικού

Οταν διάφορα πράγματα αρχίζουν και εμποδίζουν την ομαλή ροή του νερού. Παρακάτω υπάρχουν κάποιες ενδείξεις προβλημάτων στην αποχέτευση:

 • Το νερό δεν φεύγει από το σιφωνάκι του νεροχύτη όταν η βρύση είναι ανοιχτή.
 • Τα νερά μένουν στάσιμα
 • Η λεκάνη της τουαλέτα σας ξεχειλίζει
 • Υπάρχει έντονη άσχημη μυρωδιά

Εάν παρατηρήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα συμπτώματα, επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση εξυπηρέτηση. Εμείς θα πραγματοποιήσουμε την καλύτερη λύση για το πρόβλημα σας.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ φροντίζει η αποχέτευσή σας να είναι καθαρή

Η Αποφράξεις Άγιοι Ανάργυροι έχει ως στόχο να βεβαιωθείτε ότι όλες οι αποχετεύσεις και σωλήνες σας είναι εντελώς καθαρές και λειτουργούν σωστά με την ολοκληρωμένη υπηρεσία καθαρισμού αποστράγγισης. Διαθέσιμες οι υπηρεσίες μας στο Άγιοι Ανάργυροι και τις γύρω περιοχές για επείγουσες και μη καταστάσεις. Ο καθαρισμός αποχέτευσης έχει πολλά πλεονεκτήματα:

 • Προληπτική τακτική συντήρηση αποχέτευσης
 • Προγραμματίζεται για να βολεύει το δικό σας πρόγραμμα
 • Για να μην έχετε πρόβλημα
 • Για να διασφαλιστεί ότι οι αποχετεύσεις και οι αγωγοί σας που λειτουργούν σωστά και αποτελεσματικά
 • Αποφεύγετε δαπάνες έκτακτης ανάγκης και ζημιές
 ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

Αποφράξεις τουαλέτας Άγιοι Ανάργυροι

Βούλωσε η τουαλέτα σας ή βουλώνει συνεχώς; Μην βασίζεστε στις εύκολες λύσεις που μπορεί να καταλήξουν να βλάψουν το σύστημά σας. Μην προσπαθήσετε να κάνετε κάτι μόνοι σας και μην ρίξετε χημικά σκευάσματα. Όλα θα γίνουν πολύ χειρότερα και θα καταστραφούν οι σωληνώσεις σας. Αν λοιπόν η τουαλέτα σας έχει φράξει, μάλλον ήρθε η στιγμή να καλέσετε μια επαγγελματική εταιρεία και δεν είναι άλλη από την Αποφράξεις Άγιοι Ανάργυροι. Έχουμε όλα τα εργαλεία για να εντοπίσουμε ότι εμποδίζει τους σωλήνες σας να λειτουργήσουν σωστά και να το αφαιρέσουν. Η ολοκληρωτική αφαίρεση των μπλοκαρισμάτων είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αποτραπούν τα περαιτέρω προβλήματα.

Με Έδρα το Γαλάτσι εξυπηρετούμε άμεσα όλες τις γύρω περιοχές, Καλέστε μας και θα είμαστε εκεί σε λιγότερο από 15 λεπτά.!!

Καλύπτουμε όλο το φάσμα των εργασιών που αφορούν αποφράξεις αλλά και όλες τις υπηρεσίες αποχέτευσης.

 • Αποφράξεις Φρεατίων 
 • Απόφραξη Νεροχύτη
 • Απόφραξη Υδρορροής 
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών 
 • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου 
 • Καθαρισμός Φρεατίων Άγιοι 
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα 
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις 
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία 

Ο σεβασμός και η εκτίμηση που τρέφουμε για τους πελάτες μας, μας έχει κάνει την νούμερο ένα επιλογή σας.

Αποφράξεις και Διάγνωση με κάμερα Άγιοι Ανάργυροι

Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η ειδική ομάδα της Αποφράξεις Άγιοι Ανάργυροι πραγματικά αποτελεί τον γιατρό των αποχετεύσεών  σας. Δεν υπάρχει πρόβλημα στην αποχέτευση που να μην μπορέσουμε να το λύσουμε. Η διάγνωση με κάμερα περιλαμβάνει την εισχώρηση μιας κάμερας μέσα στους σωλήνες σας, επιτρέποντας στους καλά εκπαιδευμένους τεχνικούς μας να έχουν μια σαφή άποψη του εσωτερικού της αποχέτευσης σας. Η εγγραφή μπορεί στη συνέχεια να σας δοθεί σε εξωτερική μνήμη και θα ξέρετε την θέση και το είδος των ζητημάτων.

Οφέλη του έλεγχου αποχέτευσης με κάμερα: Γρήγορη και ακριβής εργασία. Κατάλληλη και για αγοραστές που θέλουν να αγοράσουν ένα σπίτι και θέλουν να ελέγξουν το σύστημα αποχέτευσης. Βοηθά στη διάγνωση και τη διόρθωση τυχόν επαναλαμβανόμενων προβλημάτων. Μπορεί να βοηθήσει να προσδιοριστούν οι αιτίες που ευθύνονται για τα προβλήματα. Δεν υπάρχει ανάγκη για οποιοδήποτε σκάψιμο. Αναλυτικές εκθέσεις έρευνας

Βουλωμενο φρεατιο
Βουλωμενο φρεατιο

Άντληση υδάτων

Αν και η χώρα στην οποία ζούμε τους περισσότερους μήνες καλύπτεται από ηλιοφάνεια, κάποιες φορές ο καιρός αλλάζει και μια ξαφνική νεροποντή κάνει την εμφάνισή της. Σε μια τέτοια περίπτωση η Άντληση Υδάτων είναι το πρώτο που θα χρειαστούν τα περισσότερα οικήματα. Βέβαια η Άντληση Υδάτων χρειάζεται και όταν σπάνε σωλήνες. Είμαστε πάντα κοντά σας για να δώσουμε λύσεις και να εξαφανίσουμε καθαρά και ακάθαρτα ύδατα. Διενεργούμε Άντληση υδάτων από φρεάτια ασανσέρ, υπόγειους χώρους, πάρκινγκ και κατοικίες.

Στην εταιρεία Αποφράξεις Γαλάτσι διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας βυτιοφόρα φορτηγά και υπερσύγχρονες αντλίες. Οποιαδήποτε ώρα μας χρειαστείτε για την Άντληση Υδάτων και όχι μόνο, σας εξυπηρετούμε και σας φροντίζουμε 24 ώρες το 24ωρο. Σε όλη την Αττική, εδώ και πολλές δεκαετίες, πραγματοποιούμε άντληση υδάτων σε υπόγεια, καταστήματα, οικίες, δημόσιες υπηρεσίες. Συνεχής εξυπηρέτηση και επαγγελματισμός!

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις Άγιοι Ανάργυροι

Για επαγγελματικές Απολυμάνσεις, Μυοκτονίες και Απεντομώσεις σε όλη την Αττική και έχοντας στη διάθεσή μας, επαγγελματικά μόνο σκευάσματα και σύγχρονες τεχνικές μεθόδους απολύμανσης, μυοκτονίας και απεντόμωσης, απευθυνθείτε μόνο στην εταιρεία μας. Μπήκαν ποντίκια μέσα στο σπίτι ή την επιχείρησή σας; Η εταιρεία μας με μεγάλη εμπειρία και αποτελεσματικότητα αναλαμβάνει την Μυοκτονία άμεσα. Με τα δολώματα προηγμένης γενιάς και τους πλαστικούς και μεταλλικούς σταθμούς, θα εξολοθρεύσουμε κάθε ποντίκι που έχει εισβάλλει στον προσωπικό σας χώρο. Δεν σταματάμε βέβαια εκεί!

Οι Απεντομώσεις για εμάς είναι η καθημερινότητά μας! Τα έντομα εισέρχονται στο σπίτι σας και δημιουργούν πολλά προβλήματα. Η εξολόθρευση των κοριών, η αντιμετώπιση των κατσαρίδων και η καταπολέμηση των ψύλλων είναι πλέον παιχνιδάκι για την εταιρεία μας. Ειδικευόμαστε επίσης στις Απεντομώσεις για ψαράκια, μύγες, μυρμήγκια, σκόρους, κουνούπια, σφήγκες, σκορπιούς και οποιοδήποτε άλλο είδος παρασίτου.

Αναλαμβάνουμε επίσης και Απολυμάνσεις – Μικροβιοκτονίες, για να επιτύχουμε την μείωση παθογόνων μικροοργανισμών σε διαμερίσματα, σχολεία και γενικότερα χώρους που υπάρχει μεγάλος αριθμός ανθρώπων. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται σε όλες τις Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις και Μυοκτονίες, έχουν άδεια και είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Δεν επηρεάζουν τον ανθρώπινο οργανισμό, τα κατοκίδια και το περιβάλλον. Το πεπειραμένο προσωπικό μας σέβεται εσάς και τον χώρο σας και στο τέλος σας δίνεται και το πιστοποιητικό απεντόμωσης – μυοκτονίας. Καλέστε μας για κάθε Απεντόμωση, Μυοκτονία και Απολύμανση.

Άγιοι Ανάργυροι

Οι Άγιοι Ανάργυροι είναι αστική περιοχή και έδρα του δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού στο δυτικού τομέα Αθηνών στην Περιφέρεια Αττικής. Αποτελούσε έδρα δήμου από το 1963, δήμος έως το 2011 και σήμερα δημοτική ενότητα του δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού. Η δημοτική ενότητα έχει έκταση περίπου 3 τετρ. χλμ.