ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ 210 28 500 15

Για να προστατεύσετε τη φήμη της επιχείρησής σας και τη σωστή λειτουργία της αλλά και το σπίτι σας, οι υπηρεσίες ελέγχου και ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ των παρασίτων παρέχουν τα υψηλότερα επίπεδα διαχείρισης κινδύνου και άμεσης απόκρισης. Από τον καπνισμό έως τον ψεκασμό, οι απολυμάνσεις μας θα επιτρέψουν στην επιχείρησή ή την οικία σας να ανταποκριθούν στις απαιτητικές απαιτήσεις ελέγχου για την υγεία, την ασφάλεια και την καθαριότητα. Η υπηρεσία ολοκληρωμένης διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών είναι μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στη διαχείριση κινδύνων από παράσιτα. θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να συμμορφωθεί με τη νομοθεσία και τις τυχόν απαιτήσεις ελέγχου. Προσφέρουμε απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες και μικροβιοκτονίες σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Επαγγελματικός έλεγχος παρασίτων

Ως η πιο αξιόπιστη εταιρία ελέγχου παρασίτων, είμαστε σε θέση να προστατεύσει τη φήμη και τις λειτουργίες της επιχείρησής σας με εγγυημένα αποτελέσματα. Παρέχουμε τα υψηλότερα επίπεδα διαχείρισης και αντιμετώπισης παρασίτων σε σπίτια και επιχειρήσεις. Μέσα από τα προγράμματα διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών επικεντρωνόμαστε στην παροχή βοήθειας στην επιχείρησή σας για την εκπλήρωση αυστηρών προτύπων για την υγεία, την ασφάλεια και την καθαριότητα, συμβάλλοντας στην προστασία και ενίσχυση της δημόσιας υγείας και στην εξασφάλιση της αφοσίωσης στις επιχειρήσεις. Δείχνουμε «μηδενική ανοχή» στα παράσιτα. Τα προγράμματα ελέγχου παρασίτων προσαρμόζονται ώστε να σας προστατεύουν από ασθένειες που μεταδίδονται από τους επιβλαβείς οργανισμούς.

Απολυμάνσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος

Μπορούμε να υποστηρίξουμε την ασφάλεια των τροφίμων. Η αξεπέραστη εμβέλειά μας σε όλη την Αττική μας δίνει τη δυνατότητα να υποστηρίξουμε ακόμη και τις πιο σύνθετες αλυσίδες εφοδιασμού και τις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος με μια σταθερά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Είμαστε περήφανοι για την ικανότητα να προσεγγίσουμε και να εστιάσουμε στα προβλήματά σας, αναγνωρίζοντας τη σημασία της οικοδόμησης μακροπρόθεσμων σχέσεων μεταξύ των επιχειρήσεων και της εταιρείας. Χρησιμοποιούμε επιστημονικές μεθόδους για να προστατεύσουμε την επιχείρησή σας. Υπάρχει ισχυρή επιστημονική υποστήριξη σε ότι κάνουμε από πτυχιούχους και πιστοποιημένους γεωπόνους. Πλέον από το 2017 το επίπεδο καινοτομίας μας είναι ισχυρότερο από ποτέ.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΣΕ ΚΙΛΙΚΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΕ ΚΥΛΙΚΕΙΟ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Οι κατσαρίδες είναι παράσιτα αντιπαθητικά σε όλους μας. Ζουν και επιβιώνουν σε περιβάλλοντα ζεστά αλλά και δροσερά, υγρά και σκοτεινά. Αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία επειδή μεταφέρουν πολλούς παθογόνους οργανισμούς. Τρέφονται σχεδόν με ότι βρεθεί μπροστά τους από τρόφιμα μέχρι χαρτιά και ξύλα. Επειδή δεν συμπαθούν το φως του ήλιου, εμφανίζονται συνήθως τη νύχτα. Αγαπημένα μέρη για τις κατσαρίδες είναι τα ντουλάπια κυρίως κάτω από νεροχύτες και νιπτήρες αλλά και μέσα ή κάτω από τις ηλεκτρικές συσκευές επειδή η ζέστη τις βοηθάει στην αναπαραγωγή. Αντιμετωπίστε σήμερα τις κατσαρίδες στο χώρο σας. Ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγείτε μια και καλή από τις κατσαρίδες είναι ένας. Καλέστε μας για μια απολύμανση για κατσαρίδες. Κατά την εφαρμογή της απολύμανσης για κατσαρίδες, καθαρίζεται αρχικά το κεντρικό φρεάτιο. Επίσης, τοποθετούνται ειδικά εντομοκτόνα τζελ μέσα σε ντουλάπια ενώ παράλληλα ψεκάζονται σιφόνια και μπαλκόνια. Έτσι οι κατσαρίδες εξολοθρεύονται αποτελεσματικά και οριστικά.

Απολύμανση για μυρμήγκια

Τα μυρμήγκια για να φτιάξουν μια φωλιά χρειάζονται οπωσδήποτε τροφή και υγρασία. Άρα είναι πολύ εύκολο να αποικίσουν παντού. Σε αυλές, μπαλκόνια, κουζίνες, μπάνια, οπουδήποτε. Για την αποφυγή τους, καλό θα ήτανε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά την καθαριότητα του χώρου. Φροντίζουμε πάντα να μην αφήνουμε ψίχουλα και υπολείμματά τροφίμων πάνω σε πάγκους κουζινών και σε ντουλάπια. Επίσης, καθημερινή απομάκρυνση των σκουπιδιών και καθαρές υδρορροές και σιφόνια, θα αποτρέψουν τα μυρμήγκια. Αν παρόλα αυτά διαπιστώσετε ότι έχουν εισβάλλει στο χώρο σας, καλό θα ήταν να καλέσετε μια επαγγελματική εταιρεία απολυμάνσεων. Δυστυχώς τα εντομοκτόνα που κυκλοφορούν ευρέως στο εμπόριο, δεν είναι ο καταλληλότερος τρόπος για απολύμανση για μυρμήγκια. Επιπλέον αν και προβάλλονται ως άοσμα και ακίνδυνα, δεν είναι. Αναλαμβάνουμε να σας βοηθήσουμε στην απολύμανση για μυρμήγκια με τη μέθοδο του ψεκασμού με ειδικά ασφαλή για τον άνθρωπο και τα ζώα προϊόντα και με τοποθέτηση τζελ σε εσωτερικούς χώρους.

Απολύμανση για κουνούπια

Υπάρχουν πάνω από 3.000 διαφορετικά είδη κουνουπιών. Μερικά από αυτά μπορεί να είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνα καθότι είναι υπεύθυνα για μετάδοση συγκεκριμένων ασθενειών όπως η ελονοσία και ο δάγκειος πυρετός. Τα θηλυκά κουνούπια τρέφονται με αίμα μέσω τσιμπημάτων. Τα κουνούπια αγαπούν πολύ το νερό και εκεί γεννούν και τα αυγά τους. Αυτός είναι και ο λόγος που προσελκύονται από λιμνάζοντα νερά. Για να τα αντιμετωπίσουμε φροντίζουμε λοιπόν πάντοτε να μην υπάρχουν στο χώρο μας στάσιμα νερά και να εφαρμόζουμε απολύμανση και απεντόμωση τακτικά, τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο. Την άνοιξη και το φθινόπωρο. Πραγματοποιούμε απολύμανση για κουνούπια με τη μέθοδο της εκνέφωσης με ειδικά εντομοκτόνα φάρμακα ασφαλή και εγκεκριμένα. Είναι όλα απολύτως ασφαλή για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον και αποτελεσματικά για την απολύμανση για κουνούπια. Επικοινωνήστε σήμερα και ενημερωθείτε σχετικά για τα πακέτα απολύμανσης που προσφέρει η εταιρεία μας.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

Μήπως έχετε αντιληφθεί την ύπαρξη κοριών μέσα στο σπίτι σας; Οι ενδείξεις για την ύπαρξη κοριών είναι συγκεκριμένες. Διαδοχικά τσιμπήματα στο σώμα καθώς και κηλίδες αίματος σε σεντόνια, μαξιλάρια και στρώματα. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να δείτε τον κοριό επάνω σε κρεβάτι ή σε κάποιο άλλο σημείο του χώρου σας. Μπορεί να κατοικούν μέσα σε πρίζες, καναπέδες, κορνίζες, ψευδοροφές και γενικότερα όπου υπάρχουν χαραμάδες. Οι κοριοί είναι έντομα που δύσκολα μπορούν να καταπολεμηθούν. Γι’ αυτό όσο πιο γρήγορα αντιληφθείτε την ύπαρξή τους, τόσο καλύτερα. Θα πρέπει να κινηθείτε άμεσα καλώντας ένα αξιόπιστο συνεργείο απολύμανσης για κοριούς. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να σας απαλλάξει από τους κοριούς εφαρμόζοντας ψεκασμούς με ειδικά σκευάσματα. Είναι όλα τους εγκεκριμένα και απολύτως ασφαλή για την υγεία σας αλλά και για το περιβάλλον. Μία απολύμανση για κοριούς σας εγγυάται 100% επιτυχές αποτέλεσμα και σας λύνει το πρόβλημα ριζικά.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥΣ

Οι ψύλλοι είναι παράσιτα που πολλοί νομίζουν ότι προσβάλλουν μόνο τα ζώα (σκύλους και γάτες). Μια εντελώς λανθασμένη άποψη αφού ψύλλους μπορεί να κολλήσουν και οι άνθρωποι. Είναι δηλαδή έντομα που μεταφέρονται εκτός από τα ζωάκια και από άνθρωπο σε άνθρωπο. Οι ψύλλοι είναι έντομα υπεύθυνα για αρκετές μολυσματικές ασθένειες ενώ η αντιμετώπιση και καταπολέμησή τους γίνεται μόνο από ειδικά συνεργεία με εμπειρία και κατάλληλο εξοπλισμό. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει απολυμάνσεις για ψύλλους με απόλυτη επιτυχία. Σεβόμενοι τους πελάτες μας, χρησιμοποιούμε μεθόδους και σκευάσματα που εκτός από αποτελεσματικά είναι και ασφαλή τόσο για την ανθρώπινη υγεία όσο και για την υγεία των κατοικίδιών σας. Μόνο μία 100% επαγγελματική απολύμανση για ψύλλους μπορεί να σας λύσει το πρόβλημα με σιγουριά.

Απολύμανση για ποντίκια

Τα ποντίκια μπορεί να εμφανιστούν τόσο σε αγρούς και κήπους, όσο και στο ευρύτερο αστικό περιβάλλον. Είναι αποκρουστικά σε κάθε άνθρωπο και σίγουρα κανένας δεν θέλει να συμβιώνει με ένα ποντίκι. Εκτός αυτού, μπορεί να προκαλέσουν μεγάλες καταστροφές σε σοδειές και σε κτιριακές εγκαταστάσεις. Επίσης, μεταφέρουν πάρα πολλά μικρόβια τα οποία ευθύνονται για λοιμώξεις και ασθένειες στον άνθρωπο. Η απολύμανση για ποντίκια σε κάθε χώρο και κτίριο επιβάλλεται να είναι προτεραιότητα. Αναλαμβάνουμε μυοκτονία – απολύμανση για ποντίκια με απόλυτη επιτυχία. Όλα τα προϊόντα μας είναι άκρως τοξικά για τα ποντίκια και πολύ ασφαλή για τον άνθρωπο, το περιβάλλον και τα ζώα. Με ειδικά καπνιστικά σε αποχετεύσεις και φρεάτια και με τοποθέτηση δολωματικών σταθμών, τα ποντίκια καταπολεμούνται αποτελεσματικά. Καλέστε σήμερα και ενημερωθείτε από τους επαγγελματίες τεχνικούς και επιστήμονες της εταιρείας.

Απολύμανση για Κορωνοϊό

Η εξάπλωση του Covid-19 στη χώρα μας είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός. Καλούμαστε όλοι να βοηθήσουμε και να συμμορφωθούμε με συγκεκριμένες οδηγίες ώστε να σταματήσουμε αυτή τη φοβερή πανδημία. Τόσο οι διεθνείς όσο και οι εθνικές συστάσεις των ειδικών, κάνουν λόγο για μεγάλη προσοχή όσον αφορά την ατομική μας υγιεινή και καθαριότητα. Επίσης, στα βασικά μέτρα για την καταπολέμηση του κορωνοϊού, συγκαταλέγονται επιπλέον ο καθαρισμός και η απολύμανση όλων των δημόσιων και ιδιωτικών χώρων. Μέτρα που είναι απολύτως απαραίτητα για την επάνοδο του κοινωνικού συνόλου στην κανονικότητα. Όλοι μας καλούμαστε να διαχειριστούμε με προσοχή και υπευθυνότητα τη συγκεκριμένη κατάσταση ώστε να επαναλειτουργήσουν με επιτυχία εκπαιδευτικές και άλλες δομές.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Αν και ο ιός είναι ακόμα υπό μελέτη και όλοι ξέρουμε ότι μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο, η παγκόσμια κοινότητα εκτιμά ότι ο συγκεκριμένος ιός μπορεί να επιβιώσει για αρκετά λεπτά πάνω σε διάφορες επιφάνειες. Η απολύμανση για κορωνοϊό, αφορά λοιπόν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που περιλαμβάνει εκτός των άλλων, σωστό καθαρισμό, μικροβιοκτονία και απολύμανση κάθε χώρου και κάθε επιφάνειας. Η εταιρεία μας, εξοπλισμένη με εμπειρία στις μικροβιοκτονίες και με τα κατάλληλα πιστοποιημένα φάρμακα, αναλαμβάνει με σεβασμό την απολύμανση για κορωνοϊό. Λειτουργούμε καθημερινά και απολυμαίνουμε σπίτια, κοινόχρηστους, ιδιωτικούς χώρους και χώρους εργασίας, νοσοκομεία, σχολεία, καταστήματα εστίασης και κάθε επιχείρηση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *