ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – 210 28 500 15

Η ομάδα των ειδικών αποστράγγισης της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ είναι διαθέσιμοι για όλους τους πελάτες της, όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, ακόμη και Κυριακές και αργίες. Έχει βουλώσει κάποιο σημείο του αποχετευτικού σας συστήματος, στο σπίτι ή την επιχείρηση σας στο Νέο Ηράκλειο; Μη διστάσετε να μας καλέσετε στο 210 28 500 15. Ως μια τοπική επιχείρηση με πολλά χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των αποχετεύσεων, είμαστε πλήρως ασφαλισμένοι και έμπειροι να αποφράξουμε κάθε προβληματική αποχέτευση, ώστε να λειτουργήσει ομαλά και πάλι. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ έχουμε εμπειρία ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις με διάφορες μεθόδους απόφραξης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - σπασμένη αποχέτευση
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – Σπασμένη αποχέτευση

Μπείτε κι εσείς λοιπόν στην κατηγορία των πολλών ικανοποιημένων πελατών μας στο Νέο Ηράκλειο που εξυπηρετούμε με συνέπεια τόσα χρόνια. Γιατί σε εμάς, στην Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο είστε η νούμερο 1 προτεραιότητά μας. Σκοπός μας είναι να σας εξυπηρετούμε,άμεσα, γρήγορα, χωρίς να σας προκαλούμε την παραμικρή αναστάτωση. Στο χαμηλότερο οικονομικό κόστος που μπορείτε να βρείτε στην αγορά, με το πιο εγγυημένο αποτέλεσμα.

Αποφράξεις και καθαρισμός αποχέτευσης στο Νέο Ηράκλειο

Καθαρισμοί από επιστροφές λυμάτων από βουλωμένες αποχετεύσεις Νέο Ηράκλειο 210 28 500 15
Αντλήσεις υδάτων Νέο Ηράκλειο 210 28 500 15. Ρωτήστε για εμάς, έναν από τους εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες μας που έχουμε εξυπηρετήσει στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου. Αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση της εταιρίας μας. Θα σας πουν ότι η Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο είναι η πιο κατάλληλη και αξιόπιστη λύση για κάθε πρόβλημα στο χώρο των αποφράξεων και των αποχετευτικών συστημάτων.

Είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε κάθε δυνατή περίπτωση. Οικίες, πολυκατοικίες, καταστήματα εστίασης, εμπορικά μαγαζιά, γραφεία και οποιοδήποτε χώρο αντιμετωπίζεται προβλήματα που έχουν σχέση με τα συστήματα του αποχετευτικού σας συστήματος. Αυτό οφείλεται στους άρτια καταρτισμένους μας τεχνικούς και στα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας που διαθέτουμε, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει στα 40 χρόνια και πλέον που δραστηριοποιούμαστε στον απαιτητικό χώρο των αποφράξεων και των αποχετευτικών δικτύων.

Αποφράξεις με υδροβολή στο Νέο Ηράκλειο

Η εταιρεία μας Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο χρησιμοποιεί τα πιο ισχυρά πιεστικά μηχανήματα υδροβολής που κυκλοφορούν στην αγορά. Το αποτέλεσμα που προσφέρουν είναι ένα εξαιρετικό καθάρισμα των σωληνώσεων και η αρτιότατη ροή των υδάτων της αποχέτευσης. Με την υδροβολή πραγματοποιούμε αποφράξεις, καθαρισμό και συντήρηση αποχέτευσης για να εξασφαλίσουμε την λειτουργικότητα των συστημάτων αποχέτευσης.

Νέο Ηράκλειο

Στην αρχαία Ελλάδα, το Νέο Ηράκλειο αποτελούσε έναν από τους δήμους του Κλεισθένη με το όνομα Ιφιστιάδαι ή Ηφαιστιάδαι. Στα βόρεια του προαστίου υπήρχε το ιερό του Ηρακλή, από όπου πήρε και το νεότερο όνομά του. Την εποχή του Βυζαντίου ονομαζόταν Αράκλι ή Χαλκωματάδες. Στα νεώτερα χρόνια, την εποχή του Όθωνα χτίστηκε στο Παλαιό Ηράκλειο η Στρατιωτική αποικία των Βαυαρών (1837), που ήταν οι μισθοφόροι που είχε φέρει μαζί του ο Όθωνας όταν ήρθε ως βασιλιάς της Ελλάδας.

Η περιοχή δεν επιλέχτηκε τυχαία. Λέγεται ότι οι αυλικοί του Όθωνα μετά από διαταγή του έσφαξαν αρνιά και τα άφησαν σε διάφορα σημεία της Αττικής. Εκεί που τα αρνιά θα σάπιζαν αργότερα θεωρούσαν ότι είχε λιγότερη υγρασία και καλύτερο κλίμα. Πράγματι τα αρνιά σάπισαν αργότερα στο Ηράκλειο και έτσι επέλεξαν την περιοχή.

Με το πέρασμα των χρόνων οι Βαυαροί κάτοικοι αφομοιώθηκαν από τους ντόπιους και εξελληνίστηκαν διατηρώντας μόνο το Καθολικό δόγμα και το όνομα. Συχνά είναι τα Βαυαρικά επώνυμα ακόμα και στις μέρες μας (Βάγγερ, Πίτλιγγερ, Κελμάγερ, Φιξ και άλλα).

Μετά τη Μικρασιατική καταστροφή, το 1922, εγκαθίστανται στην περιοχή Έλληνες Μικρασιάτες πρόσφυγες, αυξάνοντας ραγδαία τον πληθυσμό του Ηρακλείου.

Από τη δεκαετία του 1960 παρατηρείται εισροή και εγκατάσταση νέων κατοίκων λόγω της αστυφιλίας, από πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *