Αποφραξη τουαλετας

Απόφραξη κουζίνας και τουαλέτας

Βούλωσε η τουαλέτα σας ή βουλώνει συνεχώς; Μην βασίζεστε στις εύκολες λύσεις που μπορεί να καταλήξουν να βλάψουν το σύστημά σας. Μην προσπαθήσετε να κάνετε κάτι μόνοι σας και μην ρίξετε χημικά σκευάσματα. Όλα θα γίνουν πολύ χειρότερα και θα καταστραφούν οι σωληνώσεις σας.

Αν λοιπόν η τουαλέτα σας έχει φράξει, μάλλον ήρθε η στιγμή να καλέσετε μια επαγγελματική εταιρεία και δεν είναι άλλη από την εταιρεία μας. Έχουμε όλα τα εργαλεία για να εντοπίσουμε ότι εμποδίζει τους σωλήνες σας να λειτουργήσουν σωστά και να το αφαιρέσουν. Η ολοκληρωτική αφαίρεση των μπλοκαρισμάτων είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αποτραπούν τα περαιτέρω προβλήματα.

Απόφραξη τουαλέτας
Απόφραξη τουαλέτας

Γιατί χρειάζεστε απόφραξη κουζίνας και τουαλέτας

Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που οδηγούν μια τουαλέτα να βουλώσει. Η πιο κοινή αιτία είναι τα χαρτιά τουαλέτας, πάνες ή ξένα αντικείμενα. Ο ρόλος της αποχέτευσης δεν είναι για να ρίχνουμε διάφορα πράγματα μέσα. Δεν ενδείκνυται. Για αυτό και βουλώνουν οι αποχετεύσεις.

Μια αποχέτευση δεν βουλώνει μόνο στην τουαλέτα σας. Μπορεί να βουλώσει σε οποιοδήποτε σημείο και μπορεί να προκληθεί από ρίζες δέντρων, φύλλα, λίπη, σαπούνια, υπολείμματα τροφίμων, κ.α και να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα όπως σπασίματα, ραγίσματα και σοβαρές διαβρώσεις.

Είτε αν είναι έκτακτη ανάγκη ή έχετε προγραμματισμένο ραντεβού, το συνεργείο θα είναι άμεσα και στην ώρα του, φέροντας όλα τα απαραίτητα εργαλεία.

Αν ένα πρόβλημα επιμένει, ενδεχομένως να χρειαστεί να μπει κάμερα στο εσωτερικό της αποχέτευσης ώστε να εντοπίσουμε με κάθε ευκρίνεια και σαφήνεια τα προβληματικά σημεία. Η αποκατάσταση θα είναι εύκολη και χωρίς σπατάλη χρημάτων.

Ο καλύτερος τρόπος για να αποφευχθεί να φράξει μια τουαλέτα είναι να προσέχετε τι ρίχνετε στο εσωτερικό της. Ενώ τα χαρτιά τουαλέτας διαλύονται εύκολα, οι υπερβολικές ποσότητες μπορεί να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα σε βάθος χρόνου. Άλλα προϊόντα που δεν πρέπει ποτέ να πέσουν στις αποχετεύσεις σας, περιλαμβάνουν μαντηλάκια, χαρτοπετσέτες, χαρτί κουζίνας, λίπη, τρόφιμα και άλλα αντικείμενα.

Απόφραξη κουζίνας και τουαλέτας
Απόφραξη κουζίνας και τουαλέτας

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι πολύ σημαντικό να κρατήσετε τις αποχετεύσεις σας καθαρές και λειτουργικά σωστές. Δεν είναι μόνο τα χρήματα και η αναστάτωση που θα έχετε, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι μπορεί να επηρεαστεί άσχημα η υγεία σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως για γρήγορες λύσεις που είναι ασφαλείς για τους σωλήνες σας και αποτελεσματικές για να κρατήσουν την τουαλέτα σας λειτουργική.

Τα μπλοκαρίσματα στην κουζίνα και την τουαλέτα αποτελούν τις πιο συχνές αιτίες απόφραξης. Και είναι απόλυτα λογικό καθώς είναι τα πιο συχνά χρησιμοποιημένα σημεία της αποχέτευσης. Καλώντας την Αποφράξεις Άγιοι Ανάργυροι για να αποφράξει το νεροχύτη της κουζίνας ή την λεκάνη στο μπάνιο σας, θα σωθείτε από μια αγχωτική και δαπανηρή κατάσταση.

Τα βουλωμένα συγκεκριμένα σημεία της αποχέτευσης μπορεί να προκληθούν από λίπη, συσσωρευμένα υπολείμματα τροφίμων, υγρά μαντηλάκια, τρίχες ή βαμβάκι, σαπούνια, καθαριστικά, αποσμητικό λεκάνης, κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε  με την εταιρεία Αποφράξεις Γαλάτσι

Αποφράξεις 7 μικρές συμβουλές

  1. Τακτική συντήρηση
  2. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς στις αποφράξεις
  3. Κατάλληλα εργαλεία αποφράξεων
  4. Έγκυρη απόφραξη
  5. Λογική χρέωση απόφραξης
  6. Διάρκεια
  7. Εξυπηρέτηση
Απόφραξη λεκάνης
Απόφραξη λεκάνης

Έχετε βουλωμένο νεροχύτη; Ίσως το πρόβλημα να μην είναι τόσο απλό όσο νομίζετε και να φθάνει έως και 2 ορόφους χαμηλότερα στην πολυκατοικία, οπότε θα χρειαστείτε κάποιον ειδικό στις Αποφράξεις 7 μικρές συμβουλές. .

Αποφραξη Αποχέτευσης, Κάν’ το μόνος σου

Ένα συνηθισμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στις αποχετεύσεις και τα αποχετευτικά δίκτυα είτε στον οικιακό ή τον επαγγελματικό χώρο είναι το φράξιμο  των σωληνώσεων. Αποτέλεσμα της απροσεξίας μας ή της κακής χρήσης του δικτύου είναι η ροή του νερού να παρεμποδίζεται και κατά συνέπεια να δυσκολεύεται να απορροφηθεί από το σιφόνι μέχρι που θα φτάσει το σημείο της ολικής φραγής του δικτύου. Αν δεν βρείτε λύση καλέστε την επιχείρηση ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΙΦΩΝΙΟΥ ΚΑΝΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ (DIY)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *