Επαγγελματικοί καθαρισμοί αποχέτευσης - Αποφράξεις Γαλάτσι

Επαγγελματικοί καθαρισμοί αποχετεύσεων κτιρίων

Επαγγελματικοί καθαρισμοί αποχετεύσεων.

Τα σιφόνια των σπιτιών και των καταστημάτων πολλές φορές «μπουκώνουν» από πραγματάκια που πέφτουν μέσα. Αυτά μπορεί να είναι:

 • τρίχες
 • γράσα
 • λάδια
 • λίπη
 • μικρά παιχνίδια
 • χαρτιά
 • πανιά
 • αλλά και υπολείμματα τροφών. 

Αυτό έχει σαν συνέπεια η μπανιέρα, ο νιπτήρας, ο νεροχύτης ή η ντουζιέρα να μετατραπούν σε λίμνες από τυχόν υπερχείλιση. Έτσι θα καταφύγετε σε διάφορες αλχημείες για να αποφράξει το σύστημα.

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που ακόμα και η ταπεινή βεντούζα μπορεί να αποδειχτεί ανεκτίμητη. Και σίγουρα σύντροφος πιστός! Γιατί όταν δεν αλλάζει τον κόσμο, η βεντούζα αλλάζει σίγουρα την κατάσταση της φρακαρισμένης τουαλέτας. Όταν η αποχέτευση λοιπόν βουλώσει, οι πιο αποτελεσματικές πρώτες βοήθειες είναι η παραδοσιακή βεντούζα απόφραξης ή μια μικρή χειροκίνητη αντλία αναρρόφησης.

Επαγγελματικοί καθαρισμοί αποχέτευσης - Αποφράξεις Γαλάτσι
Επαγγελματικοί καθαρισμοί αποχέτευσης

Επαγγελματικοί καθαρισμοί αποχετευτικών δικτύων – Αποφράξεις Γαλάτσι

Ο μηχανικός καθαρισμός είναι προτιμότερος από τον χημικό, καθώς τα χημικά μέσα απόφραξης ενδέχεται να διαβρώσουν τις σωληνώσεις, άσε που επιβαρύνουν και το περιβάλλον μέσω των αποβλήτων. Επιπλέον δεν είναι ότι καλύτερο για την υγεία σας.

Έχετε εξάλλου στη διάθεσή σας πολλά μηχανικά μέσα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη μεγάλη απόφραξη, με πρώτο και καλύτερο τη βεντούζα.

Γεμίστε λοιπόν τον νιπτήρα με ζεστό νερό, κλείστε την υπερχείλιση με ένα πανί ή μια κολλητική ταινία και εφαρμόστε τη λαστιχένια βεντούζα στην τρύπα, δουλεύοντάς τη πάνω-κάτω. Αν κλείσετε μάλιστα και το άνοιγμα της μπανιέρας με το πώμα, τότε το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα καλύτερο. Αν το φράξιμο επιμείνει, ξεβουλώστε το πώμα αποστράγγισης και ξαναπροσπαθήστε.

Φρεάτιο που καθαρίζεται στο Γαλάτσι
Φρεάτιο που καθαρίζεται

Ένας άλλος οικιακός τρόπος απόφραξης σιφονιού είναι ο παρακάτω:

Αρχικά θα χρειαστείτε ένα κατσαβιδάκι, ένα μπουκάλι ξύδι, μαγειρική σόδα, πετσέτα και πλαστικές καλωδιώσεις.

Αφού τα συγκεντρώσετε προχωράτε ως εξής:

 • Αφαιρέστε τη σχάρα από το σιφόνι με το κατσαβίδι
 • Αφού βάλετε ένα γάντι αφαιρείτε όλη τη βρωμιά που έχει συγκεντρωθεί στο πάνω μέρος
 • Με το ψαλίδι κάνετε σχισμές στο πλαστικό καλώδιο και το βάζετε μέσα στο σιφόνι για να μαζευτούν όλα όσα έχουν συσσωρευτεί μέσα
 • Το τραβάτε έξω, καθαρίζετε και επαναλαμβάνετε μέχρι να καθαρίσει εντελώς
 • Ρίξτε μέσα στη σιφόνι μισή κουταλιά μαγειρικής σόδας και μισή κούπα ξύδι και καλύψτε με ένα υγρό πανί για 10 λεπτά
 • Κατόπιν αφαιρέστε το πανί και αφήστε να βράσει το νερό

Σας αναφέραμε ήδη δύο πολύ πρόχειρους τρόπους απόφραξης χωρίς όμως να σας εγγυηθούμε ότι θα έχουμε αποτέλεσμα οριστικό και όχι προσωρινό (και αυτό αμφίβολο).

Για ποιο λόγο όμως να χάνετε τον πολύτιμο χρόνο σας, να παιδεύεστε και να λερώνεστε όταν όλη τη βρώμικη δουλειά μπορούν να την αναλάβουν επαγγελματίες και να λύσουν το πρόβλημα;

Καλέστε σήμερα κιόλας την Αποφράξεις Γαλάτσι.

Σε λιγότερο από 20 λεπτά ένα κατάλληλα εξοπλισμένο και εκπαιδευμένο συνεργείο της θα βρίσκεται στο χώρο σας. Με τα υπερσύγχρονα μέσα που χρησιμοποιούν τα σιφόνια σας θα καθαρίσουν πλήρως και θα επανέλθει η ομαλή τους λειτουργία. Είμαστε στη διάθεσή σας 7 ημέρες την εβδομάδα, ολόκληρο το 24ωρο.

Επίσης, η Αποφράξεις Γαλάτσι είναι σε θέση να αναλάβει την τακτική συντήρηση φρεατίων, σιφονιών, αποχετεύσεων ώστε αυτό να μην σας απασχολήσει ποτέ ξανά. Επενδύοντας ελάχιστα χρήματα εξασφαλίζετε τη σωστή λειτουργία της αποχέτευσης και έτσι εξοικονομείτε χρόνο για τις καθημερινές σας δραστηριότητες και ανάγκες χωρίς να σκέφτεστε επιπλέον έναν βουλωμένο νιπτήρα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *