ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

Η γειτονιά μας το Γαλάτσι!

Το να μένει κάποιος στο Γαλάτσι έχει μια απίστευτη γοητεία. Είναι μια μεγάλη πόλη που θυμίζει τόσο μα τόσο χωριό! Ενώ είναι μόλις λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας και μια ανάσα από τα Βόρεια Προάστια, δίνει την αίσθηση του απόκεντρου. Η γειτονιά μας είναι το Γαλάτσι!

Αυτό συμβαίνει διότι δεν έχει τη βαβούρα του κέντρου και οι περισσότεροι κάτοικοί του είναι ήπιων τόνων. Πιθανόν να συμβάλλουν σε αυτό τα δύο πολύ μεγάλα πάρκα που διαθέτει τα οποία συγκεντρώνουν πολλούς μικρούς και μεγάλους καθημερινά. Επίσης μια βόλτα ψηλά στην Πρωτοπαπαδάκη δίνει τη δυνατότητα να δει κάποιος την Αθήνα από ψηλά η οποία τις νύχτες που είναι και φωταγωγημένη χαρίζει ένα θέαμα μοναδικό.

Αποφράξεις Η γειτονιά μας το Γαλάτσι
Ρίζες από φρεάτιο στο Γαλάτσι

Παρόλα αυτά από το Γαλάτσι δεν λείπει απολύτως τίποτα. Διαθέτει μια τεράστια αγορά, πολλές καφετέριες, ταβέρνες, καταστήματα, ιατρεία αλλά και κέντρα ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Έχει πολλές μικρές πλατείες που είναι το αγαπημένο στέκι των πιτσιρικάδων του. Τα κτήρια είναι τα περισσότερα παλιάς κατασκευής ενώ τα τελευταία χρόνια άρχισαν να χτίζονται ξανά πολυόροφες και σύγχρονες κατοικίες.

Η λεωφόρος Βείκου είναι η βασική οδική αρτηρία στο Γαλάτσι. Συνδέει το Γαλάτσι με την Κυψέλη και τη Φιλοθέη. Συνήθως η κυκλοφορία πεζών και οχημάτων διεξάγεται ομαλά πλην κάποιων περιπτώσεων που λόγω άστατων καιρικών φαινομένων δημιουργούνται προβλήματα. Υπεύθυνο για την κατάσταση αυτή είναι συνήθως το αποχετευτικό δίκτυο της περιοχής. Όταν δεν γίνεται σωστή και τακτική συντήρηση στους σωλήνες του δικτύου, όλα αυτά που περνάνε καθημερινά μέσα τους, τους φράζουν. Τι μπορεί να μπλοκάρει τους σωλήνες;

  • Υπολείμματα τροφών, σαπουνιών
  • λίπη
  • λάδια
  • φύλλα
  • ρίζες δέντρων
  • μπάζα
  • χαρτιά και είδη υγιεινής
  • μικρά παιχνίδια
  • τρίχες και πουριά είναι οι συνηθέστεροι ένοχοι για το φράξιμο της αποχέτευσης.

Αποφράξεις η γειτονιά μας το Γαλάτσι!

Έτσι ακόμα και με μια απλή νεροποντή τα βουλωμένα φρεάτια ξεχειλίζουν και τα κτήρια πλημμυρίζουν. Οι κάτοικοι τρέχουν πανικόβλητοι να μαζέψουν τα πλημμυρισμένα ύδατα ενώ με μια απλή βεντούζα δεν έγινε ποτέ απόφραξη. Η κυκλοφορία επιβαρύνεται με τα συνεχή μποτιλιαρίσματα λόγω των κλειστών δρόμων και μπορεί να επικρατήσει πανικός και νεύρα.
Το ζητούμενο λοιπόν είναι: μπορούν να αποφευχθούν όλα αυτά; Μπορεί η ζωή στην πόλη να κυλάει ομαλά ανεξαρτήτων καιρικών φαινομένων;

Φυσικά και μπορεί και η λύση είμαστε εμείς.

Η Αποφράξεις Γαλάτσι είναι εδώ, στο πλευρό σας καθημερινά ολόκληρο το 24ωρο. Γνωρίζουμε το Γαλάτσι όσο κανείς άλλος αφού αναλαμβάνουμε αποφράξεις και συντηρήσεις των δικτύων του πάνω από 4 δεκαετίες. Χρόνο με το χρόνο και με σύμμαχο την εμπειρία μας καταφέρνουμε να γίνουμε ένας πολύτιμος συνεργάτης σας. Καλέστε σήμερα την Αποφράξεις Γαλάτσι κιόλας και σε ελάχιστα λεπτά ένα εξοπλισμένο συνεργείο μας θα βρίσκεται κοντά σας.

Θα ελέγξουμε την αποχέτευση του κτηρίου σας και θα αποκαταστήσουμε κάθε είδους βλάβης οριστικά και χωρίς μεγάλο οικονομικό κόστος. Επίσης, αναλαμβάνουμε αντλήσεις υδάτων από κάθε χώρο καθώς και τακτικές συντηρήσεις φρεατίων. Καθαρίζουμε υδρορροές και κάθετες στήλες κτηρίων σε πολύ λίγα λεπτά αφού έχουμε στην κατοχή μας τα πιο σύγχρονα ευρωπαϊκά μηχανήματα.
Σας προσφέρουμε άμεσο αποτέλεσμα από την 1η φορά και αυτό είναι η καλύτερη αμοιβή για εμάς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *